Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly - popis produktu

Moderná čierna crossbody kabelka na každý deň od značky Romina. Trendy kabelka do mesta, na cesty do práce aj na prechádzky parkom. Menšiu kabelku môžete nosiť aj cez rameno, využijete ju na klasické potreby ako je telefón, kľúče, doklady, peňaženka či menší diár alebo knihu. Klopa kabelky je na magnetický cvok, pod klopou je hlavné vrecko a tá sa otvorí pomocou zipsu. Ďalej tu nájdete aj klasické malé priehradky, vrátane vrecka so zipsom na zadnej strane tašky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 24 x 26 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: F21

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky ROMINA & CO. BAGS v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku ROMINA & CO. BAGS, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka čierna - Romina Louly - ako nakúpiť najvýhodnejšie?