OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml

OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml - popis produktu

OCUTEIN® SENS itive roztok na kontaktné šošovky s unikátnou kombináciou hyaluronátu sodného a hypromelózy je ideálny pre dezinfekciu, čistenie, uchovávanie, hydratáciu a lubrikáciu všetkých mäkkých kontaktných šošoviek a zlepšuje komfort videnie aj pre veľmi citlivé a suché oči.

Produkt OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml patrí do skupiny produktov Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Da Vinci, Da Vinci Academia, Ocutein, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Simply You, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Vivantis.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kontaktné šošovky od značky Da Vinci, Da Vinci Academia, Ocutein, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Simply You v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Vivantis.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Roztoky na kontaktné šošovky, je v ponuke značky Da Vinci, Da Vinci Academia, Ocutein, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Simply You, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Vivantis.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý unisex.

Produkt OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml má priradený EAN kód 8594059738639.

OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml - parametre produktu

OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml - história ceny a dostupnosti

OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

OCUTEIN SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky + zadarmo puzdro na šošovky, 1x50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?