CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml #123321

CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml - popis produktu

Charakteristika: Konopný olej je známy svojim upokojujúcim a ochranným vplyvom na pokožku, a to nielen při kožných problémoch: ALERGIA, ATOPICKÝ EKZÉM, VYRÁŽKA apod. Špeciálna umývacia emulzia s obsahom patentovo chráneného extrahovaného konopného oleja  určená pre každodennú hygienu citlivej novorodeneckej a detskej pokožky i vláskov. Šetrne bez nežiaduceho vysušenia a podráždenia kože odstraňuje nečistoty a zanecháva pokožku vláčnu a pokojnú, súčasne dodáva bunkám potřebné výživné a regeneračné látky (esenciálne mastné kyseliny); nanášejte na vlhkú kožu a vlásky, rozotrite a následne opláchnite čistou vodou; nedráždi oči. Prípravok neobsahuje žiadne dráždivé umývacie zložky a zásadne nenarušuje prirodzenú ochrannú bariéru kože; konopný olej naviac prispieva k upokojeniu, výžive a posilnení odolnosti kože pred vplyvom vonkajšieho prostredia. CutiHelp Mimi konopná umývacia emulzia je dobre tolerovaná aj najcitlivejšou pleťou novorodencov pri atopickom ekzéme, seboroickej dermatitíde i ďalších kožných ochoreniach. Prípravok je vhodný na každodenné použitie. Hypoalergénny.

Upozornenie: Uschovajte pri teplote 5-25°C, chráňte pred priamym slnečným svetlom a spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale.

Použitie: Naneste na mokrú pokožku, speňte a umyte vodou.

CutisHelp Mimi, 200 ml, Špeciálna starostlivosť o pokožku pre deti, Detská koža je oveľa citlivejšia a jemnejšia než koža dospelých, preto je dôležité starať sa o ňu obzvlášť šetrne, a to aj pri jej čistení. Prípravok CutisHelp Mimi zanechá krehkú kožu bábätka či dieťaťa dokonale čistú bez toho, že by ju vysušil. Odstráni z pleti tváre aj z pokožky celého tela všetky nečistoty, ale pritom nenaruší ochrannú kožnú bariéru. Doprajte dieťaťu pri umývaní tú najjemnejšiu starostlivosť a pocit absolútneho komfortu. Vlastnosti: jemne zmýva všetky nečistoty zanecháva pokožku jemnú a vláčnu upokojuje podráždenie intenzívne hydratuje umýva aj vlásky Použitie: Naneste na mokrú pokožku a jemne umývajte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Umývacia emulzia určená na každodenné umývanie citlivej a precitlivenej detskej pleti a vláskov najmä pri kožných problémoch: - neobsahuje žiadne dráždivé mycie zložky a nenarušuje prirodzenú ochrannú bariéru kože, - konopný olej prispieva k upokojeniu, výžive a posilneniu odolnosti kože voči vplyvom vonkajšieho prostredia, - vhodná pri atopickom ekzéme, seboroickej dermatitíde i ďalších kožných ochoreniach u novorodencov.

Mimi konopná umývacia emulzia je určená pre každodenné umývanie citlivej novorodeneckej a detskej pokožky i vláskov, najmä pri prejavoch kožných problémov a ochorení (alergie, ekzém, žihľavka a pod.). Šetrne odstraňuje nečistoty, pokožku príjemne zvláčňuje, hydratuje a pripravuje ju na ďalšie ošetrenie. Nedráždi oči.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťová kozmetika, patrí značke CutisHelp, Parenteral, Parenteral a.s., vo veľkosti 200 ML, nájdete ho u predajcu Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml #123321 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové oleje, vyrába ho značka CutisHelp, Parenteral, Parenteral a.s., je vyrobený vo veľkosti 200 ML, v ponuke predajcu Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové oleje od značky CutisHelp, Parenteral, Parenteral a.s., vo veľkosti 200 ML, nájdete ho u predajcu Notino.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml #123321 má EAN kód 8595218200325.

CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml - parametre produktu

CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml - história ceny a dostupnosti

CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

CutisHelp Mimi konopná umývacia emulzia pre deti od narodenia 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?