Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Zdobiaca špička Open Star je cukrárska dekoratívna špička na tvorenie otvorenej hviezdy a mušle.
Spodný priemer špičky je 17 mm, vrchný pr. 9 mm. Ide o špičku, ktorú je možné pripojiť do malého Wilton pripojovača.
Produkt Cukrárska zdobiaca špička 199 - rezaná - Wilton #2257041 je označený EAN kódom 70896042286.
Netto hmotnosť | 2 g |
Použití | nevhodné do mikrovlnnné trouby |
Distribuce | SK |
Kategória | Müsli |
EAN | 70896042286 |
Zdobiaca špička Open Star je cukrárska dekoratívna špička na tvorenie otvorenej hviezdy a mušle. Spodný priemer špičky je 17 mm, vrchný pr. 9 mm. Ide o špičku, ktorú je možné pripojiť do malého Wilton pripojovača. |
Cukrárska špička rezaná, klopená v tvare kríža, priemer otvoru 6mm 4 zúbky. Priemer špičky možno použiť do malého pripojovača
Cukrárska špička rezaná, pr. otvoru 11mm, 14 zúbkov. Spodný priemer 24 mm. Toto je špička so stredne jemným zúbkovaním. Priemer tejto špičky nemožno umiestniť ani do jedného pripojovača
Cukrárska špička rezaná, priemer. otvoru 6mm, 4 zúbky. Jedná sa o typ špičky s krížovým tvarom. Táto špička možno použiť do malého pripojovača
Cukrárska zdobiaca špička, š. 17 mm na tvorbu okvetných lístkov ruží a kvetov. Cukrárska špička kónická, so šírkou 17 mm na tvorbu okvetných lístkov ruží, gerber, volánov. Možno použiť veľký pripojovač
Cukrárska zdobiaca špička určená na vytváranie hladkých a rebrovaných pruhov. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska špička na tvorbu ružičiek a kvetov. Cukrárska špička kónická, š. 8 mm. Cukrárska špička určená na tvorbu okvetných lístkov kvetov, volánikov. Možno použiť na malý pripojovač
Cukrárska zdobiaca rezaná špička navrhnutá na tvorbu krémových malých kvietkov | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska špička plochá, š. 16 mm, 5 otvorov s priemerom 1mm - notový papier. Túto cukrársku špičku nemožno použiť na žiadny z pripojovačov v ponuke
Cukrárska zdobiaca špička plochá, jednostranne zúbkovaná, š. 4 mm, 4 zuby. Aj táto špička sa dá použiť na malý pripojovač. |
| Cukrárska zdobiaca špička navrhnutá na tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo dezertu
Cukrárska špička hladká, š. 10mm, tvar otvoru 'V' - na výrobu listov. Špička pasuje na veľký pripojovač
Cukrárska špička plochá, š. 16 mm, 6 zubov. Uvedenú špička možno použiť s veľkým pripojovačom. |
Kovová zdobiaca špička vhodná na vytváranie obrysov, nápisov, bodiek, šnúrok, mriežok, čipiek. Zvlášť navrhnutá na písanie a kreslenie. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme
Cukrárska špička navrhnutá na plnenie muffins, cupcakes alebo ďalších dezertov. | Postup | Odrežte koniec zdobiaceho vrecka, následne vložte špičku do vrecúška, naplnte vrecúško krémom alebo inou náplňou a vložte špičku do dezertu, zatlačením vrecúška sa dezert začne plniť
Cukrárska špička závesová - kombinácia okrúhlej rezanej s plochým hladkým koncom. Celková š. 11 mm. Možno použiť na malý pripojovač
Cukrárska špička obrubová - obojstranne skosená so stredovou linkou, kraje zúbkované. Celková š. 10 mm - riasený opasok, možno použiť na malý pripojovač
Trezírovacia cukrárska špička rezaná, 6 cípov, 8 zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 6 mm. | Materiál: pocínový plech. Výška: 50 mm, priemer 28 - 6 mm. Osem zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná osemzubá. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 8 mm, celkom osem zubov. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 50 mm, priemer 28 - 8 mm.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná, osem zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 55 mm, priemer 28 - 10 mm, celkom osem zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Cukrárska špička rezaná, klopená o priemerom otvoru 6mm, 3 zúbky. Hrubšie zdobenie - uverejnené foto znázorňuje typ zubov, v tomto prípade je prevedenie v tvaru písmena Y
Trezírovacia špička rezaná, 10 cípov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 54 mm, priemer 28 - 10 mm. Celkom 10 zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou. | |
Trezírovacia špička rezaná, 6 zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 54 mm, priemer 28 - 10 mm, celkom 6 zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvetinky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov sa hodí použiť klopené rezané trubičky