Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ - popis produktu

Zavárací hrniec Concept ZH0030:Zostalo vám po úrode nejaké prebytočné ovocie, či zelenina a neviete čo s tým? Zaobstarajte si zavárací hrniec Concept ZH0030, ktorý je všestranný pomocník pri zaváraní a sterilizovaní vašich obľúbených potravín. Hrniec Concept vám ponúkne dostatočne veľký 27-litrový priestor až na 11 kusov pohárov s objemom 720 ml, alebo 34 kusov pohárov s objemom 370 ml. Plnoautomatická prevádzka vám uľahčí celý proces. Jednoducho stačí nastaviť požadovanú teplotu a čas. Hrniec môžete využiť aj na výrobu štiav, či varenie omáčok a polievok.Rozsiahle využitieObjem 27 lNádoba z nehrdzavejúcej ocele Kľúčové vlastnosti zaváracieho hrnca Concept ZH0030Všestranný pomocník pri zaváraní a sterilizácii potravínSkvelý na výrobu štiav, či varenie omáčok a polievokZavárací hrniec Concept ZH0030 ponúka objemný 27-litrový priestorPojme až 11 kusov pohárov s objemom 720 ml, alebo 34 kusov pohárov s objemom 370 mlPlnoautomatická prevádzkaTeplotu a čas nastavíte pomocou ovládacích gombíkovTeplotu je možné plynule regulovať v rozmedzí od 50 do 100 °CPraktický časový spínač s možnosťou nastavenia od 20 do 120 minútVýpustný ventil na pohodlné čapovanie nápoja do poháraNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Všestranný pomocník pri zaváraní a sterilizácii potravínZavárací hrniec Concept ZH0030 je skvelý pomocník pri spracovaní vašej úrody zo záhradky. Skvele si poradí so zaváraním a sterilizáciou ovocia, zeleniny, húb aj mäsa. Hrniec na zaváranie môžete využiť aj na marmelády a džemy. Fantázii pri zaváraní sa naozaj medze nekladú. A to nie je všetko! Hrniec Concept je tiež skvelý na výrobu štiav, či varenie a udržiavanie vašich obľúbených teplých nápojov, ako je napríklad varené víno v zimnom období. Potrebujete ohriať omáčku, polievku, či sterilizovať domáci mušt? Pre hrniec Concept ZH0030 to nie je žiadny problém. Bez problémov ho využijete aj na rozohriatie medu. Vnútorný objem 27 l hravo pojme až 11 kusov pohárov s objemom 720 ml, alebo 34 kusov pohárov s objemom 370 ml.Jednoduché ovládanie zaváracieho hrnca Concept ZH0030Ovládanie zaváracieho hrnca Concept ZH0030 je úplne jednoduché, pretože pracuje úplne sám. Pomocou ovládacích prvkov si nastavíte požadovanú teplotu a čas. Teplotu je možné plynule regulovať v rozmedzí od 50 do 100 °C. Okrem iného môžete tiež využiť praktický časový spínač, ktorý je možné nastaviť od 20 do 120 minút, prípadne môžete navoliť nepretržitú prevádzku. Potom, čo sa dokončí program, upozorní vás zvuková signalizácia.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

domáce zaváranie je jedným z najzdravších spôsobov uchovanie potravín zaváranie kompótov, marmelád, džemov, ovocných a zeleninových zmesí, húb, mäsa, paštét aj hotových pokrmov je najlepší spôsob, ako si uchovať kvalitné potraviny ďalšie funkciou zaváracieho hrnce Concept je varenie a udržiavanie teploty horúcich nápojov - čaj, varené víno, grog ... a tiež sterilizácia muštu alebo rozpúšťanie medu technické parametre objem: 27 l kapacita: 11 ks pohárov 720 ml / alebo 34 ks pohárov 370 ml nerezová nádoba zvukový signál pri dosiahnutí nastavenej teploty vypúšťací kohútik, z praktických dôvodov umiestnený z boku spotrebiča regulácia teploty 50 - 100 ° C možnosť nastavenie doby zavárania 20-120 min. príkon: 2 000 W vonkajšie rozmery (vxšxh): 41 × 41 × 45 Obsah balenia: mriežka pod poháre

Produkt Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ patrí do skupiny produktov Zelené potraviny, patrí pod značku Concept, v ponuke predajcu Alza.sk, AndreaShop.sk, 4home.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zaváracie poháre, vyrába ho značka Concept, nájdete ho v e-shope Alza.sk, AndreaShop.sk, 4home.sk.

Produkt Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ je označený EAN kódom 8594049739646.

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ - parametre produktu

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ - história ceny a dostupnosti

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ - ďalšie zaujímavé produkty

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 - VÝPRODEJ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?