Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor - popis produktu

Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7010:Teplovzdušné ventilátory CONCEPT/konvektory/concept/18855491-v3995.htmConcept KS4000Kľúčové funkcieŠpecifikáciaGalériaO ConcepteConcept VT-7010Teplovzdušný ventilátor2 prevádzkové stupne | Studený aj horúci vzduch | Poistka proti prehriatiuNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vymyslenés dôvtipomNielen v parných letných dňoch, kedy nie je ľahké vyvetrať obytné miestnosti, ale aj v zimných mesiacoch vám príde vhod teplovzdušný ventilátor Concept VT-7010. Tento malý ohrievač sa môže pochváliť vysokým vykurovacím výkonom 1 500 W. Disponuje funkciou horúceho aj studeného vzduchu a navyše má dve nastavenia výkonu na 750 a 1 500 W. Nechýba ani poistka proti prehriatiu. Poistka proti prehriatiuBezpečnú prevádzku ventilátora zaisťuje poistka proti prehriatiu. Studený aj horúci vzduchStudený alebo horúci vzduch si môžete nastaviť pomocou otočného tlačidla. 2 stupne výkonuZvoliť si môžete medzi 750 a 1 500 W. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7010 a jeho kľúčové vlastnosti Teplovzdušný ventilátor je samostatne stojaciVhodný do bytu, kancelárie aj na chalupuMá dve výkonové nastavenia 750 W a 1 500 WDisponuje poistkou proti prehriatiuFunkcia kúrenia, studený vzduch a ventilátorPríkon 1 500 WJe vyrobený v modernej bielej farbeCONCEPTNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! ŠpecifikáciaDĺžka prívodného kábla: 120 cmNapätie: 220 – 240 VDôvtipne vymyslenéDôvtipne vymyslenéPrinášame dôvtipne vymyslených domácich pomocníkov so zmyslom na detaily, ktoré zásadným spôsobom zlepšujú funkčnosť a úžitkovú hodnotu spotrebičov. Cieľom je ponúknuť používateľom lepší a pohodlnejší život, v ktorom budú mať viac času na rodinu, odpočinok a koníčky. Vymyslenés dôvtipomRodinná firmaRodinná firmaZ malej predajne domácich spotrebičov vo východných Čechách je dnes európska firma s 20-ročnou históriou, ktorá si ale naďalej zachováva ráz rodinnej firmy a jej hlavným cieľom je prinášať svojim zákazníkom dôvtipne vymyslené produkty. Testujeme v reálnom životeTestujeme v reálnom životeRovnako ako vy sme každodenní používatelia domácich spotrebičov, a preto ich vymýšľame tak, ako by ste si ich navrhli vy sami. Jednoducho si ich vezmeme domov a testujeme ich v domácom prostredí tak, aby boli preverené životom. Technológie a dizajnTechnológie a dizajnMáme radi technológie, ktoré uľahčujú život. Naše spotrebiče ich dômyselne využívajú tak, aby vám urobili čo najviac radosti a ubrali starostí. Potrpíme si na zosúladený dizajn, ktorý umožňuje kombináciu našich spotrebičov, ktoré sú ozdobu domácností. Česká značkaČeská značkaFirma Concept je na trhu už od roku 1991, keď vo východočeskej Chocni vznikla prvá predajňa s domácimi spotrebičmi. Produktové portfólio značky Concept ponúka dôvtipne vymyslené spotrebiče, ktoré si nájdu miesto v každej modernej „concepčnej“ domácnosti.

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor. Teplovzdušný ventilátor českej značky CONCEPT VT 7010 je malý ohrievač, ktorý je možné ľahko prenášať z miestnosti do miestnosti. Je vybavený funkciami kúrenie, studený vzduch a ventilátor i pracuje na dva stupne nastavenia výkonu, 750 a 1500 W. Samozrejmosťou je poistka proti prehriatiu. Rozmery: 21 x 23 x 13 cm.

Produkt Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor patrí do skupiny produktov Teplovzdušné ventilátory, patrí pod značku Concept, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu 4home.sk.

Produkt Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor popisuje EAN kód 8594049739707.

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor - parametre produktu

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor - história ceny a dostupnosti

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor - ďalšie zaujímavé produkty

Concept VT 7010 teplovzdušný ventilátor - ako nakúpiť najvýhodnejšie?