Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 - popis produktu

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 vám umožní rýchlo a pohodlne jedlo nielen ohrievať, ale tiež ho variť alebo grilovať. Uľahčí vám prípravu pokrmov a celkovo rozšíri repertoár vašich kuchárskych techník. Navyše si určite obľúbite aj jej atraktívny vzhľad. Nerezové prevedenie s rámčekom pôsobí elegantne a nadčasovo a vhodne doplní interiér každej kuchyne. Dvojité zasklené dvierka vám umožnia pohodlne kontrolovať priebeh varenia. Jednoducho ich potom otvoríte stlačením tlačidla. Mikrovlnnú rúru Concept MTV 3020 môžete zabudovať do hornej skrinky.Mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 s objemom 20 l vám ponúkne celkom 5 stupňov výkonu až do úrovne 800 W. Zabudovaný gril (1000 W) vám umožní vytvoriť chrumkavú kôrku na povrchu vašich pokrmov, napríklad na pizzi. Výhodou je aj možnosť kombinovať obidva druhy ohrevu a dosiahnuť tak ešte lepšie výsledky. Môžete využiť aj jeden z 8 prednastavených programov, stačí len zvoliť ten správny podľa druhu a množstva potraviny a mikrovlnná rúra sa o všetko postará. Samozrejmosťou je aj funkcia rozmrazovania. To je možné nielen podľa času, ale aj podľa váhy potraviny.Vďaka nerezovému interiéru je čistenie rúry Concept MTV 3020 jednoduché. Kombinácia tlačidiel, otočného gombíka a prehľadného displeja zaručuje jednoduchú a zrozumiteľnú obsluhu. O ukončení varenia vás informuje zvuková signalizácia. Samozrejmosťou je aj detská poistka. Súčasťou výbavy je stojan na grilovanie.

Mikrovlnná rúra Concept MTV3020:  Moderná vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3020 v atraktívnom antikorovom vyhotovení je vhodná pre celú rodinu. Vďaka intuitívnemu elektronickému ovládaniu zvládnu jej obsluhu ako vaše deti, tak aj babička či dedko. Dostatočný objem 20 litrov spoločne s celkovým príkonom 1 250 W sú zárukou rýchleho a rovnomerného ohrevu aj väčších jedál. Okrem mikrovlnného ohrevu môžete využiť gril a pripraviť tak lahodné chrumkavé pokrmy. Pre pohodlnejšie grilovanie je v balení priložený antikorový stojan. Nechýbajú ani štandardné rozmrazovacie programy podľa hmotnosti alebo času. S pomocou 8 prednastavených programov bude príprava večere alebo obeda počas celodenného zhonu rýchlou a jednoduchou záležitosťou.Obsluhu ešte viac spríjemní LCD displej, vnútorné osvetlenie či zvuková signalizácia po ukončení ohrevu. Detská poistka zamedzujúca manipulácii s nastavením vašimi ratolesťami je úplnou samozrejmosťou. Kľúčové vlastnosti8 prednastavených programovDetská poistkaRozmrazovanieRýchly ŠTARTDvierka s 2 sklamiElektronické hodinyVýborná viditeľnosť okienkom dovnútraDodávaná vrátane rámčeku 

Produkt Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vstavané rúry od značky Concept, vo veľkosti 382 mm, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mikrovlnné rúry, patrí pod značku Concept, veľkosť je 382 mm, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 patrí do skupiny produktov Mikrovlnné rúry vstavané, patrí pod značku Concept, veľkosť je 382 mm, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 je označený EAN kódom 8595631000441.

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 - parametre produktu

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 - história ceny a dostupnosti

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 - ďalšie zaujímavé produkty

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV 3020 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?