Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 25,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os - popis produktu

Podsedák do auta Compass CARS 15-36 kg:Sedák Compass CARS je vysokokvalitná autosedačka určená pre malých automobilových fanúšikov. Tých očarí určite jeho dizajn s motívom obľúbenej kolekcie Cars. Sedák je určený pre deti vo veku 3 - 12 rokov s hmotnosťou 15 - 36 kg. Je radený do bezpečnostnej skupiny II-III s homologáciou ECE R44/04 a vyrobený z tvrdeného polyetylénu. Prednosťou sedáka je vysoká odolnosť voči nárazom a jeho nedeformovateľná pevná konštrukcia. sedák Compass CARS zaručí, že sa v ňom deti budú cítiť veľmi pohodlne, a napriek tomu im bude poskytnuté potrebné bezpečie.Kľúčové vlastnosti sedáka Compass CARS 15 - 36 kgVysokokvalitná autosedačka s motívom CarsUrčený pre deti vo veku 3 - 12 rokov s hmotnosťou 15 - 36 kgsedák Compass CARS je radený do bezpečnostnej skupiny II-IIIJe vyrobený z tvrdeného polyetylénuBavlnený poťah zo 100 % bavlnyVnútorná náplň z hubovitého textilu a polyesteruVysoká odolnosť voči nárazomSedák Compass CARS disponuje nedeformovateľnou konštrukciouBezpečie a komfort pre vašich najmenšíchSedák Compass s motívom Cars vás ohromí bezpečím a komfortom, ktorý poskytne vašim najmenším. Pevná konštrukcia sedadla zaručí pre vaše dieťa bezpečnosť a súčasne mu poskytne maximálne pohodlie. To zaručí tiež 100 % bavlnený poťah a vnútorná výplň z hubovitého textilu a polyesteru. Sedák sa umiestňuje na zadné sedadlo automobilu a dieťa je následne pripútané pomocou bezpečnostných pásov, ktorými je automobil vybavený. V sedáku Compass CARS bude vaše deti jazda autom baviť! 

Autosedačka podsedák (II, III) 15 - 36 kg - Cars z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Autosedačky kúpite na Kokiskashop.sk za 32.29 €. Podsedák je bezpečnostné skupiny II-III s homologizáciou. Dieťa pripútate pomocou samonavíjacích 3-bodových bezpečnostných pásov vozidla. Samotná autosedačka sa umiestni vo vozidle na zadné sedadlá čelom v smere jazdy. Podsedák oplýva vysokou odolnosťou voči nárazom, jeho konštrukcia je nedeformovateľná a aj napriek tomu disponuje maximálnou možnou mierou komfortu. Technické údaje: vhodný pre deti: 3 - 12 rokov nosnosť: 15 - 36 kg homologácia: ECE R44/04 materiál: tvrdený polyetylén, 100 % bavlna vnútorná výplň: hubovitý textil a polyester motív: Cars Obsah balenia: 1 x autosedačka

Autosedačka COMPASS (II,III) 15-36kg CARS

Produkt Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os označuje EAN kód 5902308597143.

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaAutosedačky, Autodoplnky, Podsedáky
EAN5902308597143

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os - história ceny a dostupnosti

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os - ďalšie zaujímavé produkty

Disney CARS III Detský podsedák, čierna, veľkosť os - ako nakúpiť najvýhodnejšie?