COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové - popis produktu

Vôňa do skrine COCCOLINO Frutti Rossi vôňa do skrine 3 ks:Osviežovač vzduchu COCCOLINO obsahuje 3 vonné vrecúška, ktoré sú naplnené guľôčkami uvoľňujúcimi vôňu postupne. COCCOLINO Frutti Rossi tak prinesie vášmu šatníku a bielizni osviežujúcu vôňu až na dobu 6 týždňov. Osviežovač vzduchu môžete zavesiť do skrine medzi oblečenie, vložiť do bielizníka alebo len položiť na poličku v šatníku.Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu COCCOLINO Frutti RossiCOCCOLINO Frutti Rossi prevonia bielizeň až na 6 týždňovSvieža vôňa kvetín Tiaré a červeného ovocia3 vonné vrecká v balení osviežovača vzduchu COCCOLINOZloženie:15 % alebo viac, ale menej ako 30 % parfummenej ako 5 % benzyl benzoate, cinnamyl alcohol, hexyl cinnamal, linalool 

Coccolino vonné vankúšiky do šatníkov, 3ks

Vankúšiky zachovajú príjemne voňavú vypranú bielizeň uloženú v šatníku môžu sa vložiť medzi oblečenie v šuflíku, zavesiť v skrini, alebo aj vo vašom aute.                                       

1 balenie obsahuje 3 vankúšiky

Nie je nič príjemnejšie, ako pocit čerstvo vypraného prádla. Uskladnením v skrini však oblečenie môže strácať svoju sviežosť. COCCOLINO vonné sáčky obsahujú guľôčky, ktoré uvoľňujú parfum postupne. Vďaka tomu vám oblečenie bude voňať až po dobu 6 týždňov. Balenie obsahuje 3 ks vreciek.

Osviežovač vzduchu COCCOLINO obsahuje 3 vonné vrecúška, ktoré sú naplnené guľôčkami uvoľňujúcimi vôňu postupne.

Produkt COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové je možné nájsť medzi produktmi v skupine Osviežovače vzduchu, je v ponuke značky COCCOLINO, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Vône do šatníka, vyrába ho značka COCCOLINO, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Alza.sk, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu.

Produkt COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové popisuje EAN kód 8710908176852.

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové - parametre produktu

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové - história ceny a dostupnosti

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové - ďalšie zaujímavé produkty

COCCOLINO Jarná vôňa vonné vrecká do šatníka 3 ks – ružové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?