Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá - popis produktu

Voda do žehličky COCCOLINO voda do žehličky 1 l:Voňavá bielizeň ešte dlho po žehleníCOCCOLINO Vaporesse voda do žehličky 1 lVoda do žehličky Pomáha predchádzať vzniku vodného kameňaChcete čo možno najviac predĺžiť životnosť svojej žehličky alebo parnej stanice? Prevenciou proti vodnému kameňu, ktorý sa usadzuje na žehličke či v parnej stanici, je pravidelné používanie vody do žehličky Coccolino.Svieža vôňa kvetín a ovociaVoda do žehličky Coccolino v 1 l balení navyše príjemne vonia a vaša bielizeň tak bude príjemne svieža a voňavá ešte dlho po vyžehlení.Kompletné riešenie pre vašu bielizeňPranieNaše pracie gély a kapsuly poskytnú vašej bielizni tú najlepšiu možnú starostlivosť, prežiaria farby a odstránia škvrnyPlákanieAviváže Coccolino dodajú vášmu oblečeniu dlhotrvajúcu intenzívnu vôňu, bielizeň zjemnia a uľahčia vám tak aj žehlenieSušenieVonné obrúsky do sušičky Coccolino vašu bielizeň príjemne prevoňajú a dodajú jej sviežosťŽehlenieNaša parfumovaná voda do žehličky zlepšuje jej funkciu, pomáha v prevencii proti vodnému kameňu a v priebehu žehlenia bielizeň prevoniaZoznámte sa s medvedíkom Coccolino!Medvedík Coccolino je mamičkin hebučký pomocník. Stane sa nielen obľúbeným miláčikom každého dieťaťa, ale prináša aj nové aviváže, ktoré zanechajú vašu bielizeň mäkkú, sviežu, nadýchanú a krásne voňavú.To chcemvyskúšaťZloženie: < 5 % parfum, metylchloroizothiazolinone, methylisothiazolinone.Skladovanie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne oči vypláchnite vodou.Upozornenie: Obsahuje 5-chlór-2-methyl-4-izotiazolin-3-on, 2-metyl-2,3-dihydrogenizotiazol-3-on. Môže spôsobiť alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne oči vypláchnite vodou.

Nie je nič príjemnejšie než pocit čerstvo vypraného prádla. Vďaka vode do naparovacích žehličiek a parných generátorov vydrží vaša bielizeň voňavá ešte dlho po vyžehlení !. Pravidelné používanie COCCOLINO Vaporesse navyše pomáha v prevencii proti vodnému kameňu usazovanému v žehličke. Zloženie: Menej ako 5% parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone Objem 1 l.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistiace prostriedky, je v ponuke značky COCCOLINO, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Eurodrogeria.sk, Drogeriashop.eu, Alza.sk, Pilulka.sk.

Produkt Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá je označený EAN kódom 8000660310466.

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá - parametre produktu

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá - história ceny a dostupnosti

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Coccolino Vaporesse 1l voda do žehličky modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?