Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,69 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm - popis produktu

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 8.29 €. Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo. Šanci na výhru určuje do značné míry náhoda, ale určitě se hodí zapojit také taktické schopnosti.Hra byla vyrobena v ČR a užijí si ji jak malí školáci, tak jejich rodiče.Balení obsahuje: 1 oboustranný herní plán, 24 figurek v 6 barvách, 1 hrací kostka, návod v češtině i slovenštiněTechnické údaje:Roky 03Obsah balení:Člověče,nezlob se společenská hra v krabici 33x23x3,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Dino Človeče nehnevaj sa!

Klasická detská stolová hra s figúrkami určená pre dvoch až šesť hráčov. Hráči majú za úlohu, ako už vždy, dostať panáčikov čo najrýchlejšie do domčeka. Postup ich figúrok určuje hod kockou.

Obsah balenia:

  • obojstranný herný plán
  • 24 figúrok v 6 farbách
  • hracia kocka, návod CZ a SK

Kúpte deťom obľúbenú hru a zahrajte si nimi!

Vhodné pre deti od 6 rokov Počet hráčov: 2 - 6 Dĺžka hry: 30 min. Materiál: kartón, plast Rozmery herného plánu: 32 x 32 cm Rozmery balenia: 33,5 x 23 x 3,5 cm Krajina pôvodu: ČR

Človeče, nehnevaj sa je obľúbená spoločenská hra, pri ktorej cieľom je dostať všetky svoje panáčiky do domčeka. Nie je to však také ľahké, pretože postup panáčikov do domčeka sa môže v okamihu zmeniť v neľútostný boj. Hra je určená pre dvoch až štyroch hráčov.Rozmer rozloženej šachovnice: 34 cm x 34 cmRozmer balenia: 33 cm x 23 cm x 3,5 cm / dĺžka x šírka x výška

Spoločenská hra Človeče, nehnevaj sa:Kto by nepoznal perfektnú spoločenskú hru Človeče, nehnevaj sa! Ide o klasiku, známu mnohým generáciám. Ten, kto sa dostane ako prvý so všetkými figúrkami do „domčeka“, vyhráva.Parametre a špecifikácia:Určené pre:2-6 hráčovOdporúčaný vek:od 6 rokovObsah:1 obojstranný herný plán24 figúrok 6 farieb1 hracia kockaNávod CZ + SK

Kvalitní Hra stolný Dino Človeče, nehnevaj sa! z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Detské hry | Stolové a doskové hry | Kockové hry.

Hra stolní DINO Člověče, nezlob se!

Produkt Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DINO, Dino Toys, DinoToys, Rappa, Teddies v ponuke e-shopu Tipa.sk, Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, Rappa, Teddies, v ponuke predajcu Tipa.sk, Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky na záhradu, patrí značke DINO, Dino Toys, DinoToys, Rappa, Teddies, nájdete ho u predajcu Tipa.sk, Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, Kokiskashop.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm má priradený EAN kód 8590878031074.

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm - parametre produktu

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm - história ceny a dostupnosti

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm - ďalšie zaujímavé produkty

Človeče, nehnevaj sa spoločenská hra v krabici 33x23x3,5cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?