Clatronic Klimatizácia

Clatronic Klimatizácia

Clatronic Klimatizácia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 385,11 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Clatronic Klimatizácia - popis produktu

Mobilná klimatizácia CLATRONIC CL 3716:Vyberáte také zariadenie, vďaka ktorému ochladíte vzduch v miestnosti aj vo veľmi horúcich letných dňoch? Potom je tu pre vás mobilná klimatizácia CLATRONIC, ktorá tieto požiadavky splní, a navyše bez akýchkoľvek stavebných úprav. Mobilná klimatizácia je prenosná, a tak ju môžete prevážať podľa potreby tam, kde sa aktuálne nachádzate. Vzhľadom na pojazdové kolieska sa dá mobilná klimatizácia kamkoľvek premiestniť. Na zachovanie vyhovujúcej vlhkosti vzduchu napomáha funkcia odvlhčovania. s ktorou nedôjde k vzniku plesne a iných nežiaducich poškodení stien. Zanášanie filtra má negatívny vplyv na výkon klimatizácie, preto je nevyhnutné ho po čase vymeniť. V balení nechýba ani hadica, diaľkové ovládanie a okenná súprava. Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie CLATRONIC CL 3716 Mobilná klimatizácia reguluje vysoké teploty v miestnosti Energetická trieda chladenia mobilnej klimatizácie CLATRONIC: A Funkcia odvlhčovania sa zaslúži o príjemnú vlhkosť vzduchu v miestnosti Vďaka časovaču nie je potrebné kontrolovať prevádzku klimatizácie Nastavenie prístroja pomocou mobilnej aplikácie Diaľkové ovládanie na pohodlné používanie mobilnej klimatizácie Ventilátor vytvára príjemný vánok Súčasťou balenia: hadica, diaľkové ovládanie a okenná súprava Rozmery mobilná klimatizácia CLATRONIC činí 69,8 × 35,4 × 33,8 cm Mobilná klimatizácia váži 22 kg Mobilná klimatizácia CLATRONIC CL 3716 vás prekvapí ešte ďalšími užitočnými funkciami Mobilná klimatizácia CLATRONIC má k dispozícii niekoľko funkcií. Zásluhou digitálneho displeja nestratíte prehľad všetkých informácií, ktoré sa týkajú prevádzky mobilnej klimatizácie. Režim ventilátora príjemne rozprúdi vzduch, a pocitové ochladenie tak príde rýchlejšie. Prenosnú klimatizáciu CLATRONIC CL 3716 je možné ovládať pomocou priloženého diaľkového ovládača. K dispozícii má aj praktický časovač, ktorý umožňuje nastaviť chladenie miestnosti na vami zvolený čas. Prenosnú klimatizáciu CLATRONIC je možné prepojiť s inteligentným mobilným telefónom alebo tabletom. Stiahnete si určenú aplikáciu a potom už pohodlne nastavujete požadované parametre a ovládate jej funkcie.

Inteligentné ovládanie Mobilnú klimatizáciu CL 3716 od značky Clatronic možno ovládať cez mobilný telefón vďaka WiFi technológii. Vďaka aplikácii na stiahnutie zadarmo získate ďalšie možnosti ovládania, a to: programovateľný časovač, režim spánku, nastavenie rýchlosti ventilátora a ďalšie inteligentné funkcie. Na dotykovom paneli je možné nastaviť 24-hodinový časovač, vzduchové klapky a rýchlosť ventilátora (2 rýchlosti). Ďalej je tu LED displej pre zobrazenie teploty a času. Skvelé funkcie Prenosná klimatizácia má 3 funkcie - chladenie, odvlhčovanie, vetranie. Vzduch prúdi cez 2 odnímateľné filtre. Súčasťou balenia je 1,5m výfuková hadica, okenná sada a diaľkové ovládanie vrátane batérií. Pre ľahký transport je mobilná klimatizácia vybavená 4 kolieskami a úložiskom pre kábel. Parametre: Chladiaca kapacita: 9000 BTU Chladiace médium: R 290 Recirkulácia vzduchu: až 400 m³/h Hladina zvuku: 65 dB(A) Trieda energetickej účinnosti: A Napájanie: 220-240 V, 50 Hz, 1010 W

Produkt Clatronic Klimatizácia má EAN kód 4006160638875.

Clatronic Klimatizácia - parametre produktu

Clatronic Klimatizácia - história ceny a dostupnosti

Clatronic Klimatizácia - ďalšie zaujímavé produkty

Clatronic Klimatizácia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?