Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 - popis produktu

Zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 s vstavaným výhrevným telesom je spoľahlivý pomocník pre zaváranie a sterilizáciu ovocia a zeleniny. Poradí si aj s prípravou teplých nápojov, polievok či gulášov. Vďaka praktickému ventilu v spodnej časti hrnca sa pohodlne čapuje varené víno, čaj či punč. Plastové tepelne izolované držadlá zaručujú ľahkú manipuláciu s hrncom.Zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 s objemom 25 litrov pojme štrnásť litrových zaváracích pohárov. Požadovanú teplotu zvolíte pomocou plynule nastaviteľného termostatu. Model disponuje ochranou proti prehriatiu a praktickou kontrolkou. Smaltovaný povrch hrnca je odolný proti poškriabaniu.Hlavné vlastnosti objem 25 l, 14 litrových pohárov zabudované výhrevné teleso smaltovaný povrch, odolný proti poškriabaniu výpustný ventil ochrana proti prehriatiu plynule nastaviteľný termostat (30°-100°C) kontrolka podložka pod zaváracie poháre plastová tepelne izolované držadlá príkon 1800 W

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čierne čaje, vyrába ho značka CLATRONIC, farebná verzia je biela, ČIERNA, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk, 4home.sk.

Produkt Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Biele čaje, je v ponuke značky CLATRONIC, farebná verzia je biela, ČIERNA, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk, 4home.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tlakové hrnce, patrí značke CLATRONIC, farebná verzia je biela, ČIERNA, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk, 4home.sk.

Produkt Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 popisuje EAN kód 4006160631357.

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 - parametre produktu

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 - história ceny a dostupnosti

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrický zavárací hrniec Clatronic EKA 3338 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?