Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit - popis produktu

Dosková hra Civilizácia: New Dawn: Hráte radi strategické počítačové hry? Čo takto vyskúšať stolovú hru inšpirovanú práve takúto hrou na počítači? Kúpte si domov novú stolovú hru Civilizácia: New Dawn a určite nebudete ľutovať. V tejto hre musia hráči zapojiť logické myslenie, aby svoje národy doviedli do miesta určenia cez všetky prekážky a hru meniacu divy sveta. Hráči vyhrajú len vtedy, keď zvolia dobre premyslenú stratégiu. Pre dobytie určitého územia alebo posunutie sa v hre ďalej môžete zvoliť buď diplomatické vyjednávanie alebo vojenskú silu. V tejto hre nie je nič tak jednoduché, ako sa zdá. S dôkladne prepracovanou variabilnou mapou tak nebude žiadna z hier rovnaká! Vyskúšajte túto netradičnú stolovú hru Civilizácia: New Dawn. Kľúčové vlastnosti doskovej hry Civilizácia: New DawnInšpirácia počítačovou hrouKvalitné spracovanieVariabilná mapa, ktorá je súčasťou baleniaŽiadna z hier nebude rovnakáStrategická dosková hraNa podporu logického myslenia Počet hráčov:2 až 6Doba hrania:60 minútOdporúčaný vek:Od 13 rokovObsah balenia:Pravidlá hry, 44 plastových figúrok, 8 kariet vodcov, 16 mapových dielov, 1 kotúč udalostí, 4 kotúče pokroku, 4 ukazovatele zamerania, 2 šesťstenné kocky, 80 kariet zamerania, 6 kariet mestských štátov, 16 kariet diplomacie, 24 kariet divov sveta, 5 kariet víťazstva, 240 rôznych žetónov. 

Sid Meier's Civilization: Nový úsvit převádí úspěšnou videoherní sérii do podoby strategické deskové hry. V této rychlé a přístupné adaptaci vedou hráči své národy v honbě za územím, technologiemi a hru měnícími divy světa. „Bedlivě pozoruj minulost, ony nespočetné proměny vládnoucích mocí, a dokážeš předvídat i budoucnost.' -Marcus Aurelius Odehrát jedno kolo je stejně snadné, jako vyložit jednu kartu, ale zvolit vhodnou kartu z pěti dostupných je záležitost promyšlené strategie. Můžete vyslat karavany k navázání diplomatických vztahů se sousedy nebo je rozdrtit mocnou vojenskou sílou. Můžete rozšířit dosah vaší kultury nebo vyzkoumat vylepšené verze vlastních karet. Své úsilí můžete směřovat k zakládání nových měst nebo k budování mocných divů světa. S náhodnými úkoly a nádherně zpracovanou variabilní mapou nejsou žádné dvě hry stejné! Hra Civilizace: Nový úsvit obsahuje: 1 pravidla 44 plastových figurek 8 karet vůdců 16 mapových dílů 1 kotouč událostí 4 kotouče pokroku 4 ukazatele zaměření 2 šestistěnné kostky 80 karet zaměření 6 karet městských států 16 karet diplomacie 24 karet divů světa 5 karet vítězství 240 různých žetonů

Nový úsvit je spoločenskou plochých hrou, v ktorej je možné uplatniť stratégiu.

Hráči majú za úlohu rozširovať svoje územia, technológie, celkovo hru za pomoci meniacich sa divov sveta. Je dôležité z piatich možných kariet voliť tú správnu, aby posunula strategicky hru pre daného hráča správnym smerom. Hráči majú na výber zo situácií, kedy sa môžu nadväzovať diplomatické vzťahy, drviť susedmi vojenskou silou, rozširovať kultúrny vplyv. Je výborné využiť vylepšených verzií kariet. Podkladom hry je variabilný, krásne spracovaná mapa. Riešenia môžu byť pri ďalších hrách vždy nová.

Obsah balenia:

  • pravidlá, 44 plastových figúrok, 8 kariet vodcov
  • 16 mapových dielov, kotúč udalostí, 4 kotúče pokroku
  • 4 ukazovatele zameranie, 2 šesťstenná kocky, 80 kariet zameranie
  • 24 kariet divov sveta, 5 kariet víťazstvo, 240 rôznych žetónov
  • 6 kariet mestských štátov 16 kariet diplomacie

Vhodné pre deti od 14 rokov Počet hráčov: 2 - 4 Priemerná doba hry: 60 - 120 min Rozmery balenia: 29,5 x 29,5 x 7 cm

Produkt Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku Black Fire, BLACKFIRE, Fantasy Flight Games, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové hry, patrí pod značku Black Fire, BLACKFIRE, Fantasy Flight Games v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk a je určený male.

Produkt Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strategické hry, je v ponuke značky Black Fire, BLACKFIRE, Fantasy Flight Games v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk a je prispôsobený male.

Produkt Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit má priradený EAN kód 8594054919224.

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit - parametre produktu

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit - história ceny a dostupnosti

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit - ďalšie zaujímavé produkty

Fantasy Flight Games Civilization: Nový úsvit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?