Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M - popis produktu

VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťveľkosť.VýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M36/38160-17282-8659-61L / XL40/42164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske mikiny, patrí značke RELEVANCE, je vyrobený vo veľkosti S/M, vo farbe ČIERNA, z materiálu 10 % spandex, 90% Bavlna, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Produkt Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M patrí do skupiny produktov Dámske legíny od značky RELEVANCE, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebné prevedenie je ČIERNA, je vyrobený z materiálu 10 % spandex, 90% Bavlna, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tepláky, je v ponuke značky RELEVANCE, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebný variant je ČIERNA, materiál je 10 % spandex, 90% Bavlna v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M - parametre produktu

VeľkosťS/M
Strihvoľný
Dĺžka rukávudlhý
Modelkavýška 175 cm, prsia 90 cm, pás 66 cm, boky 94 cm
Vzorjednofarebný
Dĺžkadlhá
Vreckááno
Farbačierna
Praniev práčke pri 30°
Materiál90% bavlna, 10% spandex
Rozmery oblečeniaS/M: šírka mikiny pod pazuchami je 63 cm, rukáv dĺžka je 62 cm, dĺžka mikiny je 68 cm, šírka legín v páse je 32 cm, výška pása je 30 cm, dĺžka legín je 90 cm
Zapínaniebez zapínania
Výstrihs kapucňou
KategóriaMikiny, Tepláky, Legíny, Dámske mikiny, Dámske legíny, Dámske tepláky, Teplákové súpravy, Dámske súpravy, Dámske športové legíny, Dámske športové mikiny
ZnačkaRELEVANCE
VeľkosťS/M
FarbaČIERNA
Materiál10 % spandex, 90% Bavlna
E-shopRouzit.sk

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M - história ceny a dostupnosti

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M - ďalšie zaujímavé produkty

Čierna bavlnená tepláková súprava s mikinou a legínami - S/M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?