Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734 - popis produktu

Elegantný chladič na nádobu ako praktická dekorácia na stôlVeľký pohár na šampanské naplnený drveným ľadom udrží niekoľko fliaš chladných. Víno, sekt a iné nápoje dobre predchladené v chladničke zostanú vďaka miske na ľad dlho pri pitnej teplote. Nerezový chladič na šampanské v striebornej farbe je kvalitný a šik na pohľad a to práve na stôl na slávnostné príležitosti. Či už na svadbe vonku alebo na narodeninovej oslave v interiéri, chladič na šampanské je rozdiel. Jednoduchá údržba, možno ju umývať aj v umývačke riadu.Pozor: Chladič na elektrinu šampanského bez elektriny sám o sebe nemá funkciu aktívneho chladenia a musí byť naplnený kokkami ľadu. Nápoje vždy predchlaďte.Chladnička na nápoje na štýlové udalostiNa niekoľko fliaš vína a šampanského, vody alebo šampanskéhoFľaše udržiavajte v chlade pomocou naplneného vedra na ľadStolová dekorácia pre bufet a recepciu so šampanským na svadbách, výročiach, oslaváchNerezové vedro na ľad, vhodné do umývačky riadu, s rebrovaným dnomrozsah doručenia1x pohár na šampanskébez dekorácieXXL chladiaca miska na šampanské v detaileMiska na šampanské celková V x V: cca 23,5 x 36,5 cmVnútorné rozmery V x V: cca 19 x 35,5 cmRozmery základne V x V: cca 8 x 23,5 cmKapacita cca 11 litrovMateriál: nehrdzavejúca oceľHmotnosť: cca 1 kgstriebroRD 10024734

Tento produkt sa nachádza v kategórii Poháre na víno, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na víno, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Poháre na šampanské, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734 - parametre produktu

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734 - história ceny a dostupnosti

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734 - ďalšie zaujímavé produkty

Chladiaca miska na šampanské z nehrdzavejúcej ocele, RD24734 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?