CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm - popis produktu

Protišmyková lepiaca páska je vhodná pre domácich majstrov aj pre profesionálov. Poslúži ako riešenie proti potenciálnemu pošmyknutiu na leštených, vlhkých či strmých povrchoch.Páska predchádza a zabraňuje pošmyknutiu a následnému pádu na klzkom povrchu. Je maximálne priľnavá, odolá voči vlhkosti, počasiu i vysokým teplotám.Môže sa použiť na leštenú aj hladkú dlažbu, strmé plochy a malé podporné plochy.Obsahuje malé časti hliníka s diamantovou štruktúrou.Vhodné povrchy: schody, kraje bazénov, prevýšenie a rampy, skateboardy, schodíky, leštená aj hladká dlažba, strmé plochy, apod.Návod na použitie:Odrezať potrebné množstvo pásky a odstrániť ochrannú časť pásky. Nalepiť na suchú a očistenú plochu. Nasledujúcich 10 minút nezaťažovať. Nepoužívať na miesta stále ponorené vo vode.

Lepiaca páska CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm:Hlavné prednosti lepiacej pásky CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm Ochranná lepiaca páska CEYS predstavuje dôležitú pomôcku do každej domácnosti Je odolná proti vode Je protišmyková a hodí sa na miesta, kde hrozí pošmyknutie Zlepíte ňou keramiku, plast a drevo Dĺžka pásky je 5 m Lepiacej páske dominuje čierna farba Šírka: 25 mm Na jej výrobu slúži hliník V balení nájdete jednu lepiacu pásku CEYS

Tento produkt nájdete v skupine Lepiaca páska, patrí značke CEYS, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Alza.sk, 4home.sk.

Produkt CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm patrí do skupiny produktov Lepiace pásky, patrí značke CEYS, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Alza.sk, 4home.sk.

Produkt CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm je označený EAN kódom 8411519776126.

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaLepiaca páska, Lepiace pásky
ZnačkaCEYS
FarbaČIERNA
E-shopAlza.sk, 4home.sk
EAN8411519776126

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm - história ceny a dostupnosti

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm - ďalšie zaujímavé produkty

CEYS Tackceys protišmyková 5 m × 25 mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?