Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm

Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm - popis produktu

Cestujeme po hradoch a zámkoch spoločenská hra v krabici 43x30x5,5cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 24.19 €. Výlet za poznáním nemusíte podnikat jen za krásného počasí. Klidně cestujte i v pohodlí svého domova. Hra Cestujeme po hradech a zámcích vás provede po překrásných českých a moravských památkách, doplní vám dějepisné znalosti a nabídne i tipy na skutečné výlety.Putovat můžete pěšky, na motorce či v autě. Výdaje je potřeba předem i během hry propočítávat, případně nějakou tu korunu vydělat. Ten, kdo bude mít na konci cesty nejvíc peněz, totiž vyhraje. Naučte obratnému hospodaření a taktice jak sebe, tak své děti a zabavte se při odhalování historie a napínavých pověstí. Hrací sada byla vyrobena v ČR.Technické údaje:Roky 07Obsah balení:Cestujeme po hradech a zámcích společenská hra v krabici 43x30x5,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Dosková hra Cestujeme po hradoch a zámkoch:Cestujeme po hradoch a zámkoch je zaujímavá spoločenská hra pre celú rodinu. Počas hry objavíte zaujímavé miesta, spoznáte ich históriu a dozviete sa povesti z dôb dávno minulých. Je iba na vás, či budete cestovať pešo, na motorke alebo autom. Cestou vás neminú potrebné výdavky, ale môžete si aj zarobiť. Vyhráva hráč, ktorý využije taktiku, obratné hospodárenie a na konci cesty získa najviac peňazí. Hra prehlbuje miestopisné znalosti, precvičuje samostatné rozhodovanie a prináša veľa zábavy.Parametre a špecifikácie:Počet hráčov:2 – 4Obsah balenia:1 herný plán12 drevených figúrok v 4 farbách (4x peší turista, 4x motorka, 4x auto)2 bodové hracie kocky104 bankoviek48 kariet hradov a zámkov44 akčných kariet1 návod k hreOdporúčaný vek:7 +Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Spoločenská hra pre dvoch až štyroch hráčov v českej verzii.

Hráči cestujú po hradoch a zámkoch, spoznávajú jednotlivé miesta, pri zastaveniach v mestách sa rozhodujú o nákupe akcií a celkovo si formou zábavné hry môžu prehĺbiť miestopisné znalosti.

Obsah balenia:

  • herný plán, 12 drevených figúrok v 4 farbách
  • 4x pešej turista, 4x motorka, 4x auto
  • 2 bodové hracie kocky, 104 bankoviek
  • 48 kariet hradov a zámkov
  • 44 akčných kariet, návod

Kúpte deťom zábavnú hru a hrajte s nimi!

Vhodné pre deti od 7 rokov Počet hráčov: 2 - 4 Dĺžka hry: 10 - 40 min. Materiál: kartón, drevo Rozmery herného plánu: 57,8 x 41,3 cm Rozmery balenia: 43 x 30 x 5,5 cm Krajina pôvodu: ČR

Produkt Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky DINO, DinoToys, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk, 4home.sk, Market24.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku DINO, DinoToys, Teddies, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk, 4home.sk, Market24.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm je označený EAN kódom 8590878631281.

Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm - parametre produktu

Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm - história ceny a dostupnosti

Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Dino Spoločenská hra Cestujeme po hradoch a zámkoch, 43 x 30 x 5,5 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?