Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená - popis produktu

Zásuvky Lego Brick rozveselia detskú izbu veselými farbami a zábavným dizajnom. Stohovateľný úložný box je vybavený zásuvkou, ktorá ponúka dostatok priestoru na uloženie a usporiadanie hračiek a ďalších pokladov v detskej izbe. Ideálny je aj na kancelárske potreby, účtenky či drobnosti, ktoré treba uložiť.   Kolekcia Lego je navrhnutá tak, aby naplnila každodenný život detí pestrými farbami a funkčnou zábavou. Stavajte, hrajte sa a upratujte zároveň - s úložnými kockami Lego môže byť aj upratovanie príjemné! Úložné boxy z tejto kolekcie je možné tiež samostatne používať ako hravé dekoratívne prvky, ktoré vykúzlia úsmev na tvári detí aj dospelých. Všetky výrobky sú vyrobené z plastu bez obsahu BPA a ftalátov. Výrobky sú vyrobené z plastu bez obsahu BPA a ftalátov Ľahko stohovateľné Rôzne farebné prevedenia   Údržba Postačí ručné umývanie. Neodporúčame dávať do umývačky.    Odkazy: O značke LEGO TU. Produkty LEGO TU.  

Červený Lego box je praktickým úložným priestorom vo forme Lego kocky štvorcového pôdorysu. Po vytiahnutí šuplíku si v ňom deti môžu uložiť Lego kocky, rozličné malé predmety a drobné hračky. Je príhodný aj ako súčasť pre vytvárané obrie Lego postavy.

Upozornenie: Vždy otvárajte zásuvku na rovnom povrchu, aby sa zabránilo prevráteniu boxu.

prednosti:

  • kvalitný zdravotne nezávadný materiál
  • bez použitia BPA, ftalátov a PVC

Vyberte deťom jeden z Lego boxov!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: plast Rozmery: 15,8 x 15,8 x 11,3 cm Krajina pôvodu: EU

LEGO STORAGE - stolný box 4 so zásuvkou - červená Rýchle upratovanie na stole? Hračka vďaka LEGO® stolným boxom. Vhodné ako na usporiadanie kancelárie, tak aj detských izieb a kúpeľní. Ideálne sú pre menšie hračky, kocky LEGO, papier, písacie a toaletné potreby. Boxy sú stohovateľné a zásuvky sú výsuvné pre ľahký prístup k uloženým veciam. Rozmery: 158 x 158 x 113 mm Materiál: Polypropylén (PP). Neobsahuje BPA ani ftaláty.

Produkt Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky LEGO, LEGO storage, ROOM v ponuke e-shopu 4kids.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Úložné boxy, patrí značke LEGO, LEGO storage, ROOM, nájdete ho v e-shope 4kids.sk a je prispôsobený female.

Produkt Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená popisuje EAN kód 5711938032067.

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená - parametre produktu

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená - história ceny a dostupnosti

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená - ďalšie zaujímavé produkty

Stolný box 4 so zásuvkou, viac variant - LEGO Farba: červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?