Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 25 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová - popis produktu

Cattara Hojdacia sieť na sedenie 95x50cm červeno-oranžová z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Hojdačky kúpite na Kokiskashop.sk za 26.59 €. Sieť je tvorená mäkkým čalúneným sedákom s rozmermi 50 x 45 cm a opierkou s výškou 50 cm. Vysokú mieru komfortu zaisťuje práve polstrovanie s hrúbkou 3 cm doplnené husto tkaným, mäkkým a pružným vláknom jednotlivých povrazov. Povrazy sú pretiahnuté drevenou tyčou, zabezpečujú tak stabilitu a jednotlivé 5 mm vlákna sú na konci zapletené do krúžku na zavesenie. Sieť je určená pre jednu osobu a maximálna nosnosť činí 115 kg. Technické údaje: šírka sedadla: 50 cm dĺžka sedadla: 45 cm výška opierky: 50 cm farba: červeno-oranžová nosnosť: 115 kg zavesenie: závesný krúžok Obsah balenia: 1 x hojdacia sieť na sedenie 95 x 50 cm červeno-oranžová

Závesná hojdacia sieť na sedenie vybavená polstrovaným sedákom s rozmermi 50 x 45 cm a opierkou s výškou 50 cm. Polstrovanie s hrúbkou 3 cm poskytuje vysokú mieru komfortu. Sieť je vhodná pre jednu osobu a má nosnosť do 115 kg. Hmotnosť je 1.82 kg. Modro-zelené farebné prevedenie.Hojdacia sieť na sedenie 95 x 50 cm, modro-zelenáVýrobca: CattaraRozmery sedáku: 50 x 45 cmVýška opierky: 50 cmHrúbka sedáku: 3 cmNosnosť: 115 kgHmotnosť: 1 850 g

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Cattara, farebný variant je oranžová, nájdete ho u predajcu AFG.sk, Kokiskashop.sk, 4home.sk, Gamisport.sk.

Produkt Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Cattara, farebné prevedenie je oranžová, nájdete ho v e-shope AFG.sk, Kokiskashop.sk, 4home.sk, Gamisport.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hojdacie kreslá, je v ponuke značky Cattara, farebné prevedenie je oranžová v ponuke e-shopu AFG.sk, Kokiskashop.sk, 4home.sk, Gamisport.sk.

Produkt Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová má priradený EAN kód 8591686135619.

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová - parametre produktu

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová - história ceny a dostupnosti

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

Hojdací sieť k sedenie Cattara Hammock Chair červeno-oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?