CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 64,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Návleky pre všetky vaše Unlimited dobrodružstvá. Teplý materiál s flísom vo vnútri a DWR úpravou udrží nohy v suchu a v teple. Vďaka dlhému zipsu a elasticite materiálu sa ľahko obúvajú aj na objemnejšie MTB či gravelové tretry, sedia presne, no nesťahujú nohu. Zateplenie a ochrana pre jazdu v chladnom počasí Materiál je elastický v 4 smeroch a má DWR vodoodolnú úpravu a flísovú vnútornú vrstvu. Zadný zips a reflexné pútko pre ľahké obúvanie a vyzúvanie Otvory v podrážke sú dosť veľké pre cestné, MTB aj gravel tretry. Odolné panely v spodnej časti návleku ho chránia pred poškodením pri chôdzi Farba: 010 čierna Veľkosti: S-2XL Hmotnosť: 127 g(pár) Teplotný rozsah: 0-14°C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 100%polyester Podošva 100%polyuretán Podšívka zipsu 100%polyamid Návleky Unlimited boli vyvinuté, aby zvládli nároky jazdy v teréne. Materiál s flísovým vnútrom je dostatočne teplý a DWR úprava ochráni pred vodou. Spodok návleku je z odolného a oteru vzdorného materiálu so zapínaním na suchý zips, vďaka čomu sadne aj na objemné podrážky gravelových či MTB tretier. Vďaka dlhému zipsu a elasticite materiálu sa ľahko obúvajú aj na objemnejšie MTB či gravelové tretry, sedia presne, no nesťahujú nohu.  POHLAVIE: unisex

Produkt CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, M, XL, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaNávleky, Cyklistické tretry
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, M, XL
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické návleky na tretry - UNLIMITED - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?