CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite - popis produktu

Autosedačka CARETERO Mokki 2019 SPS graphite:Autosedačka je nutným bezpečnostným prvkom pre kohokoľvek, kto v aute prepravuje dieťa neprevyšujúce výšku 150 cm a hmotnosť 36 kg. Táto od značky Caretero je určená deťom, ktorých hmotnosť predstavuje 0-36 kg. Ukotvenie v automobile prebieha pomocou moderného systému ISOFIX, ktorého základňa je súčasťou produktu. Na následné pripútanie dieťaťa poslúži päťbodový pás autosedačky. Detská sedačka do auta CARETERO Mokki 2019 SPS graphite sa dá inštalovať ako v smere, tak aj proti smeru jazdy, pretože jej základňa je otočná o 360°, takže si sami zvolíte variant, ktorý je pre vás a vaše dieťa v danej chvíli ten najlepší. Vítanou možnosťou, vďaka ktorej bude mať dieťa pri jazde všetko pohodlie, je nastaviteľnosť polohy sedačky do ľahu. Vystuženie po stranách poskytuje vyššiu úroveň ochrany pri bočnom náraze. Nemusíte sa báť ani zašpinenia autosedačky, poťah kedykoľvek jednoducho zložíte a bez obáv vyperiete v práčke. Zásadné prednosti autosedačky CARETERO Mokki 2019 SPS graphite Autosedačka Caretero ideálna pre deti s hmotnosťou 0-36 kg Označenie: skupina 0 a 0+, skupina I, skupina II a skupina III Prichytenie prostredníctvom systému ISOFIX, ktorý je súčasťou výrobku Zabezpečenie dieťaťa v sedačke zaistí 5-bodový pás Posadenie dieťaťa je otočné o 360° Nastaviteľnosť polohy sedačky do ľahu Bočné vystuženie sa postará o vyššiu ochranu Autosedačka Caretero má prateľný poťah Disponuje nastaviteľným bezpečnostným pásom Farba je sivá Hmotnosť detskej autosedačky Caretero: 9,5 kg

Caretero Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite Detská autosedačka originálneho tvaru, otočná o 360 °, postavená na pevnej konštrukcii, pre váhovú kategóriu 0-36 kg. Vďaka otočnému sedadlu bude zmena polohy v smere jazdy, alebo proti smeru jazdy, rovnako ako uloženie dieťaťa do autosedačky ešte jednoduchšia.

Produkt CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite je označený EAN kódom 5903076302106.

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite - parametre produktu

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite - história ceny a dostupnosti

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite - ďalšie zaujímavé produkty

CARETERO - Autosedačka Mokki 2019 SPS graphite - ako nakúpiť najvýhodnejšie?