Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,12 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g - popis produktu

Obsah Canvit multi 100g / 100 tabliet Charakteristika Canvit multi Canvit Multi pre dospelé psy, dojčiace a kotné feny. Poskytuje každodennú podporu zdravia. Obsahuje vyváženú kombináciu 13tich nevyhnutných vitamínov, ktoré podporujú zdravie, posilňujú imunitu, pamäť a činnosť kardiovaskulárneho systému. Súčasťou je tiež lecitín na podporu činnosti mozgu. Dávkovanie Doporučená denná dávka je 1 tableta na každých 5kg psa.  Tablety sa podávajú priamo z ruky alebo rozdrvené do krmiva. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Canvit Multi pre psov 100 tabliet 13 životne dôležitých vitamínov pre celkové zdravie. Lecitín pre podporu mozgovej činnosti. Vhodné pre dospelých psov, dojčiace a gravidné suky.

Komplex 13 vitamínov a lecitínu pre aktívnu podporu zdravia, metabolizmu, imunity a pamäte u psov.

Vhodné pre šteňatá a mladé psy v období rastu

Produkt Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky (bez zařazení), Canvit, Canvit s.r.o. NEW, je vyrobený vo veľkosti 100g, 500g v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk, Pet-Market.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke (bez zařazení), Canvit, Canvit s.r.o. NEW, veľkosť je 100g, 500g, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk, Pet-Market.sk.

Produkt Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g patrí do skupiny produktov Kĺbová výživa, patrí pod značku (bez zařazení), Canvit, Canvit s.r.o. NEW, veľkosť odpovedá označeniu 100g, 500g, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Dobrá-Miska.sk, Pet-Market.sk.

Produkt Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g označuje EAN kód 8595602507788.

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g - parametre produktu

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g - história ceny a dostupnosti

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g - ďalšie zaujímavé produkty

Canvit multi pre podporu zdravia a kondície psov 100g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?