Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g - popis produktu

Charakteristika: Canvit Biocal plus je zdrojom vápnika a fosforu s vysokou biologickou dostupnosťou obohatený o kolagén pre podporu správneho vývoja, rastu a regenerácie kostí, kĺbov a zubov. Podpora správneho vývoja a rastu kostí a kĺbov u šteniat a rastúcich psov. Doplnok liečby zlomenín kostí a kĺbov a po operáciách pohybového aparátu. Vhodné pri prerezávaní zubov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Len pre psy.Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.Dávkovanie: 1 – 2 tbl na 5 kg váhy zvieraťa. Dodržujte doporučené dávkovanie!Tablety sa podávajú priamo z ruky alebo rozdrvené do krmiva behom rastu psa, liečby zlomenín alebo dojčiace fenky. V prípade dokázaného nedostatku vápniku alebo fosforu sa dá dávka zdvojnásobiť.

Zloženie: Vápnik 90 mg, fosfor 30mg a kolagén 100 mg

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Obsah Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g / 500 tabliet Charakteristika Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu: Canvit Biocal Plus obsahuje vápnik, sodík, fosfor a kolagén. Tieto látky sú nevyhnutné pre zdravý vývoj kostí, šliach a kĺbov u zvierat v raste, uľahčujú pohyb u starnúcich zvierat s pohybovými ťažkosťami. Vápnik je tiež nevyhnutný pre správnu funkciu svalov a pozitívne ovplyvňuje kvalitu zubov. Dávkovanie Charakteristika Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu: Doporučená bežná denná dávka je 1-2 tablety na každých 5kg psa. Pri preukázanom nedostatku sa odporúča denne dávkovať 4-6 tabliet na každých 5kg psa. Tablety sa podávajú priamo z ruky alebo rozdrvené do krmiva. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Canvit Biocal Plus 500 tabliet Prípravok je zdrojom vápnika a fosforu s vysokou biologickou dostupnosťou obohatený kolagénom na podporu správneho vývoja, rastu a regenerácie kostí, kĺbov a zubov. Canvit Biocal Plus preventívne zabraňuje nedostatku vápnika u dojčiacich súk.

Minerálny doplnok pri dokázanom nedostatku minerálov

Produkt Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Canvit, Canvit s.r.o., Canvit s.r.o. NEW, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Canvit, Canvit s.r.o., Canvit s.r.o. NEW v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g patrí do skupiny produktov Krmivá pre psy od značky Canvit, Canvit s.r.o., Canvit s.r.o. NEW, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g označuje EAN kód 8595602508013.

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g - parametre produktu

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g - história ceny a dostupnosti

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g - ďalšie zaujímavé produkty

Canvit Biocal Plus pre psov na mobilitu 500g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?