Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g

Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g - popis produktu

Charakteristika: Upokojjujúci krém na lokálne ošetrovanie svrbivých miest na pokožke pre deti a dospelých s veľmi citlivou pokožkou. Krém s prírodnou receptúrou (obsahuje bioaktivny konopný olej, zinok, ocot, nechtík) s mierne kyslým ph. Krém:

  • zvláčňuje a upokojuje citlivú pokožku, 
  • je vhodný aj pri prejavoch ekzému,
  • pri akútnych problémoch so svrbením pokožky po uštípnutí hmyzom, alebo pri koprivke,
  • aj pre najmenšie deti.

Nepoužívajte: U detí do 1 roka. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Krém sa používa lokálne, na miestne ošetrenie svrbiacej pokožky.  Krém sa jemne rozotiera na postihnuté začervenané a svrbiace miesto na pokožke, niekoľkokrát denne podľa potreby, až do odznenia problému.Zloženie: konopný olej, jedľa sibírska, echinacea, šalviaUpozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exsp

Cannaderm Robátko Soothing cream, 50 g, Detská telová starostlivosť pre deti, Citlivá pleť detí si zaslúži pohladenie nielen od maminky, ale aj od ošetrujúcej kozmetiky. Preto deťom doprajte tú najjemnejšiu starostlivosť. Produkt Cannaderm Robátko Soothing cream dodá krehkej detskej pleti to, čo potrebuje, a zároveň k nej bude maximálne šetrný, aby nenarušil jej prirodzené funkcie. Vlastnosti: chráni detskú pleť pred podráždením ľahko sa vstrebáva pomáha obnoviť funkciu kožnej bariéry Zloženie: obsahuje minimálne 90 % zložiek prírodného pôvodu Použitie: Nanášajte denne na očistenú pokožku dieťaťa.

Robátko upokojujúce krém je určený na lokálne ošetrovanie svrbivých miest na pokožke detí i dospelých, ktorí majú veľmi citlivú pokožku. Krém je vhodný aj pre tie najmenšie deti . Zmierňuje prejavy svrbenia, pálenia a začervenania pokožky. Je vhodný aj ako ošetrujúci prípravok po uštipnutí hmyzom. Prípravok Upokojujúci krém pH 4,7 Robátko obsahuje: 27% konope, bioaktívny konopný olej - napomáha hojeniu rán, zinok - je dôležitý pre obnovu a uzdravenie tkanív, nechtík - zjemňuje pokožku a má hojivé účinky.

Krém s prírodnou receptúrou (obsahuje konopný olej, calcium pantothenicum, nechtík) s mierne kyslým ph. Je určený na starostlivosť o citlivú pokožku. Vhodný pre deti aj dospelých.  Viac na adc.sk

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové krémy, je v ponuke značky CANNADERM, Simply You Pharmaceuticals, Simply You Pharmaceuticals a.s., vo veľkosti 50 g v ponuke e-shopu Iliek.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je určený unisex.

Produkt Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke CANNADERM, Simply You Pharmaceuticals, Simply You Pharmaceuticals a.s., je vyrobený vo veľkosti 50 g, nájdete ho v e-shope Iliek.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke CANNADERM, Simply You Pharmaceuticals, Simply You Pharmaceuticals a.s., vo veľkosti 50 g, nájdete ho u predajcu Iliek.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g má EAN kód 8594059735775.

Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g - parametre produktu

Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g - história ceny a dostupnosti

Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Cannaderm Robátko Soothing cream upokojujúci krém proti vysušovaniu detskej pokožky 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?