CANDY MIC 20 GDFGH

CANDY MIC 20 GDFGH

CANDY MIC 20 GDFGH

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CANDY MIC 20 GDFGH - popis produktu

Mikrovlnná rúra CANDY MIC20GDFGH:Mikrovlnná rúra predstavuje praktického pomocníka, ktorý dodá vašej kuchyni nevšedný vzhľad a pritom vám poskytne aj veľké množstvo moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru CANDY si obľúbite predovšetkým kvôli jej efektívnosti, viacúčelovosti a hospodárnosti. Svojím dizajnom výborne zapadne do vašej kuchyne, a navyše vám ušetrí miesto. Celkový objem dosahuje 20 l a k dispozícii má otočný tanier s priemerom 24,5 cm. Hodnota výkonu naznačuje, za aký čas bude jedlo zohriate. Tento typ dosahuje maximálny výkon 800 W. Mikrovlnná rúra CANDY ponúka elektronické ovládanie. V digitálnej forme sa zobrazujú všetky funkcie a hodnoty. Ak milujete retro, potom vás poteší jej dizajn, ktorý nevšedne doplní vašu kuchyňu a zároveň vás ohromí aj množstvom moderných funkcií. Vonkajšie rozmery mikrovlnky sú 39 × 59,3 × 35 cm (V × Š × H). Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry s grilom CANDY MIC20GDFGH Vstavaná mikrovlnná rúra CANDY dokonale doplní vašu kuchyňu Celkový objem: 20 l Hodnota maximálneho výkonu je 800 W Príkon: 1250 W Otváranie dvierok je klasické, do strany V balení sa nachádza: grilovacia mriežka Mikrovlnke CANDY dominuje antracitová farba Rozmery mikrovlnnej rúry sú 39 × 59,3 × 35 cm (V × Š × H) Vybavenie a funkcia mikrovlnnej rúry CANDY MIC20GDFGH Okrem základnej výbavy bola mikrovlnná rúra CANDY doplnená ďalšími funkciami a praktickými riešeniami. Rúra je vhodná aj na rozmrazenie mäsa, pečiva či iných potravín. Nastavenie presného času prípravy potravín dosiahnete pomocou časovača. Ide o multifunkčný produkt, pretože medzi jeho funkcie patrí aj grilovanie. Čas šetrí automatický program, pri ktorom nie je potrebné nič viac než zadať typ pokrmu s hmotnosťou, a mikrovlnná rúra si so zvyškom sama poradí. Mikrovlnka CANDY je chránená proti zvedavým detským rúčkam detskou poistkou.

Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom Rustikal - Objem 20 l, gril, digitálny displej, 800 W mikrovlny, 900 W gril, Ø otočného taniera 24,5 cm, auto programy, grilovacia mriežka Podmienkou pre účasť v akčnej ponuke za účelom získania predĺženej záruky je riadna registrácia na https://candy.registracia-zaruka.sk/, VYKONANÁ DO 14 DNÍ OD ZAKÚPENIA VÝROBKU: 1, riadne vyplnený dotazník 2, priloženie naskenovaných dokumentov - kópia účtu alebo faktúry vzťahujúce sa k výrobku zakúpenému v rámci akčnej ponuky

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vstavané rúry od značky CANDY, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk.

Produkt CANDY MIC 20 GDFGH je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mikrovlnné rúry, patrí pod značku CANDY, v ponuke predajcu AndreaShop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mikrovlnné rúry vstavané, patrí pod značku CANDY, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk.

Produkt CANDY MIC 20 GDFGH má EAN kód 8016361927445.

CANDY MIC 20 GDFGH - parametre produktu

CANDY MIC 20 GDFGH - história ceny a dostupnosti

CANDY MIC 20 GDFGH - ďalšie zaujímavé produkty

CANDY MIC 20 GDFGH - ako nakúpiť najvýhodnejšie?