Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS - popis produktu

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW20DS:Mikrovlnná rúra Candy CMXW 22 DS vás určite poteší objem 22 l, LED displejom a moderným dizajnom. Výkon mikrovlnného ohrevu je 800 W.Neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne by malo byť jej spoľahlivé a účinné príslušenstvo. Bezpochyby tam nesmie chýbať ani mikrovlnná rúra, vďaka ktorej si ohrejete behom pár chvíľ úplne čokoľvek. Iste vám tak príde vhod táto mikrovlnná rúra Candy, chváliacou sa solídnym výkonom a podareným moderným dizajnom. kľúčové vlastnostiKvalitná mikrovlnná rúra za rozumnú cenumoderný dizajnjednoduché ovládanieProgram pre sterilizáciu fľaštičiekDisplej, hodiny a časovačDetská poistkaTechnológia Master Clean v interiéri pre jednoduché čistenieVýbava na úrovniV prvom rade vás iste poteší výkon 700 W rozdelený do 5 úrovní a dostatočný objem 22 litrov. Jednoduché ovládanie je zabezpečené pomocou tlačidiel, otočného voliča a prehledného digitálneho displeja. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že rúra ľahko pojme tanier do priemeru 25,5 cm. Aby bola obsluha čo najjednoduchšie, sú tu prítomné aj automatické programy ako napríklad program pre detské jedlo a sterilizáciu fľaštičiek, program zdravého varenia, Expresné varenie či praktická funkcia rozmrazovania. Šikovná technológia Cooking Surround sa postará o rovnomerné varenie pokrmu a iste oceníte aj funkciu Eco, ktorá v prípade nečinnosti vypne displej a šetrí tak energiu. 

Eco funkcie Voľne stojaca mikrovlnná rúra Candy CMXW 20 DS ponúka objem 20 l s otočným tanierom s priemerom 25,5 cm. Pekný dizajn v červenom farebnom prevedení je doplnený o digitálny displej a ovládací panel s otočným voličom. V prípade nečinnosti sa displej automaticky vypína a šetrí tak energiu. Interiér je vybavený technológiou Master clean, ktorá zaručuje ľahkú údržbu. Varenie Medzi základné funkcie mikrovlnné rúry patrí: mikrovlnný ohrev, automatický program, program pre detské jedlo, sterilizácia fľaštičiek, program pre zdravé varenie, rozmrazovanie, expresné varenie. Aplikácia Simply Fi Nová aplikácia pre mikrovlnné rúry na Candy Simply Fi s receptami, radami a tipy na údržbu. Rúru nie je nutné mať pripojenú na Wifi. Recepty, rady a tipy sú dostupné po stiahnutí v aplikácii Simply Fi (pre IOS a Android).

MIKROVLNNÁ RÚRA . Hlavné vlastnosti . Kapacita (l) 20 . Maximálny výkon mikrovlnný ohrev (W) 700 . Maximálny výkon gril (W) 0 . Celkový príkon (W) 1250 . Priemer otočného taniera (mm) 255 . Programy varenia . Mikrovlnný ohrev

Produkt Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mikrovlnné rúry, patrí pod značku CANDY, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mikrovlnné rúry voľne stojace, patrí pod značku CANDY v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk.

Produkt Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS má EAN kód 8016361919105.

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS - parametre produktu

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS - história ceny a dostupnosti

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS - ďalšie zaujímavé produkty

Mikrovlnná rúra CANDY CMXW 20 DS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?