Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril  Plancha Blue Flame LX

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril  Plancha Blue Flame LX

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 331,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX - popis produktu

Prenosný gril novej generácie z vylepšených materiálov a patentovanou technológiou horákov Blue Flame, ktorá zaisťuje rovnomerné rozloženie teploty po celej grilovacej ploche. Plancha spôsob grilovania, dlhú dobu známy v stredomorí, sa stále viac rozširuje aj do vnútrozemia. A to predovšetkým vďaka jednoduchej obsluhe, efektívnym výsledkom a kompaktnému prevedeniu. Gril Plancha je vhodný na balkón, terasu alebo na cesty a výborne poslúži pri príprave pokrmov, ktoré nepotrebujú príliš veľa času na prípravu a taktiež sa zaobídu bez aktívneho použitia veka. Akonáhle dokončíte grilovanie a varenie, stačí nečistoty stiahnuť oceľovou škrabkou do kalíška pod grilom, plochu zotrieť obrúskom a je to. Kalíšok vyberiete, vyprázdnite a môžete umyť aj v umývačke riadu. Stručne povedané: rýchle, zdravé a ľahké grilovanie a varenie kedykoľvek a kdekoľvek! Ako zdroj energie použite 5 kg alebo 10 kg PB fľašu. Na pripojenie plynovej fľaše použite vždy preverenú pripojovaciu sadu. Výkonný systém Blue Flame: umožňuje zrýchlené predhrievanie, optimálnu distribúciu tepla a výrazne menší počet vzplanutí vďaka prevedeniu. Technológia Even Temp™: zaručuje rovnomerné rozloženie tepla zaisťujúce rovnomernú prípravu pokrmu, s teplotou dosahujúcou viac ako 250 ° C po celej grilovacej ploche grilu. Elektrické zapaľovanie umožňuje praktické uvedenie do chodu pomocou batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Má veľmi rozmernú varnú plochu s dostatkom priestoru na dlhé plancha grilovania. Jednoduché čistenie: Smaltovaný povlak varnej plochy planchi skracuje dobu čistenia na minimum Vopred nastavená voľba teploty Nádoba na tuk s ľahkým prístupom a umývateľnosťou v umývačke riadu Vstavané madlá uľahčujú prepravu Pri jednom grilovaní je možné pohodlne obslúžiť 10 až 12 ľudí. Typ grilu: plynový, Príkon horáka: 6, Spotreba: 437 g / h, Grilovacia plocha: 2400 cm² (60 x 40 cm), Výška pracovnej plochy: 280, Určené pre počet osôb: 12, Hmotnosť: 23, Výška: 155, Šírka: 654, Hĺbka: 496, Hořák: 2 x Blue Flame, aluminizovaná oceľ, Zapaľovanie: elektronické, Grilovací rošt: liatina - lesklý smalt, Konštrukcia: oceľ, Umiestnenie 10 kg PB fľaše vnútri grilu: nie

Gril CAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX:Stolný gril CAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX sa teší veľkej obľube predovšetkým pre svoju mobilitu, vďaka ktorej je možné ho ľubovoľne prenášať a prevážať. Je ideálnym stolným grilom pre grilovanie na záhradkách, v kempoch alebo na dovolenkách. Je vybavený Blue Flame antikor horákmi, ktoré umožňujú rovnomerné rozptýlenie tepla. Grilovacia plocha s veľkosťou 2 400 cm2 so smaltovanou povrchovou úpravou zaručí dostatočný priestor pre grilovanie najrôznejších potravín. Technológia InstaStart zaistí veľmi ľahké zapálenie grilu. Vďaka integrovaným vetracím otvorom je možné jednoducho skontrolovať, či sú horáky zapálené. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie jeho teploty, a docieliť tak skvelého výsledku v podobe vynikajúcich ugrilovaných pochutín. CAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX je ideálnym mobilným grilom, ktorý svojím výkonom plne zastúpi klasické veľké záhradné grily.Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Plancha Blue Flame LXStolný mobilný grilBlueFlame antikor horákyGrilovacia plocha 2 400 cm2CAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX s technológiou InstaStartIntegrované vetracie otvoryIntegrované vekoCAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX umožňuje regulovať teplotuPríkon horákov: 6 kWSpotreba plynu: 437 g/hHmotnosť: 20,6 kgPraktický a výkonný gril na cestyCAMPINGAZ Plancha Blue Flame LX je skvelým praktickým pomocníkom pre grilovanie potravín rôzneho druhu. Vďaka integrovanému veku je možné bez problémov grilovať vonku na záhrade alebo kdekoľvek v kempe, bez toho aby grilovanie ovplyvnil vietor. Nastaviteľné nohy grilu umožnia prispôsobiť jeho výšku presne podľa potreby. Veľmi jednoduchá je aj jeho údržba, pretože grilovací plát je možné ľahko umyť v umývačke riadu. Mobilný gril CAMPINGAZ vás oslní svojou kvalitou, dizajnom a predovšetkým vynikajúcim výsledkom v podobe lahodne ugrilovaných pochutín.Rozmery grilu:65,4 cm × 49,6 cm × 15,5 cmRozmery roštu:60 cm × 40 cmUpozornenie:Ku grilu odporúčame prikúpiť Campingaz pripojovaciu súpravu. Bez tejto pripojovacej súpravy, ktorá nie je súčasťou grilu, nie je možné gril sprevádzkovať.

Produkt Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX patrí do skupiny produktov Záhradné grily, je v ponuke značky Campingaz v ponuke e-shopu i-zahradnynabytok.sk.

Produkt Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX má EAN kód 3138522103385.

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX - parametre produktu

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX - história ceny a dostupnosti

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX - ďalšie zaujímavé produkty

Campingaz CAMPINGAZ Prenosný gril Plancha Blue Flame LX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?