Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml - popis produktu

Charakteristika: Detský kúpeľ s ošetrujúcim nechtíkom lekárskym a panthenolom je určený na umývanie jemnej a citlivej detskej pokožky a vláskov. 3 v 1 je spojenie peny, šampónu a umývacieho gélu. Bez parabénov s jemným parfumom. Dermatologicky testované.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Pri kúpeli sa prípravok použije ako umývací gél alebo šampón alebo sa pridá priamo do kúpeľa ako pena. Po umytí dieťatko opláchnite. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Detský kúpeľ s ošetrujúcim nechtíkom lekárskym a panthenolom je určený na umývanie jemnej a citlivej detskej pokožky a vláskov. 3 v 1 je spojenie peny, šampónu a umývacieho gélu. Bez parabénov s jemným parfumom. Dermatologicky testované.

Pokožku dieťaťa nedráždi a neštípe. Vhodný pre novorodencov.

Tento produkt nájdete v skupine Sprchové gely, patrí značke BUPI, PALMA a.s., PHARMADIS s.r.o., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk.

Produkt Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml patrí do skupiny produktov Detská kozmetika, patrí pod značku BUPI, PALMA a.s., PHARMADIS s.r.o., v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Peny do kúpeľa, je v ponuke značky BUPI, PALMA a.s., PHARMADIS s.r.o. v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk.

Produkt Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml popisuje EAN kód 8585000744922.

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml - parametre produktu

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml - história ceny a dostupnosti

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Bupi BABY Jemný kúpeľ 3 v 1 s nechtíkom, 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?