Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg - popis produktu

Autosedačka Britax Römer King II Black - Moonlight Blue, 2018: Autosedačka King II popredného nemeckého výrobcu Römer ponúka vášmu dieťaťu vysoký komfort a zaistí maximálnu bezpečnosť a spokojnosť pri jazde autom. Je určená pre všetky deti s váhou od 9 do 18 kilogramov a vďaka inovatívnemu flexibilnému systému bude rásť spolu s vašim potomkom. Autosedačku jednoducho nainštalujete v smere jazdy do takmer každého vozidla. Poteší vás moderným dizajnom vo farbe Black/Moonlight Blue z kolekcie 2021 aj dômyselným vyhotovením, ktoré neohrozí pohodlie ostatných cestujúcich.Kľúčové vlastnosti autosedačky Römer King II 2021, farba Black/Moonlight BlueAutosedačka pre deti 9 – 18 kg (skupina I, od cca 9 mesiacov do 4 rokov)Jednoduchá inštalácia5-bodové bezpečnostné pásyŠpeciálne vystužené ramenné vypchávkyVýškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás s nastavením jednou rukouNemecký výrobca Römer je zárukou kvality a bezpečnostiVystužený, ľahko umývateľný a ľahko odnímateľný poťah4 rôzne polohy naklápania sedačkyPatentovaný bezpečnostný systém nemeckého výrobcuUnikátna autosedačka Römer King II 2021 vo farbe Black/Moonlight Blue je vybavená patentovaným systémom na upínanie bezpečnostných pásov, ktorý zaistí rýchle, komfortné a zároveň bezpečné ukotvenie vo vozidle. Sedačku je možné navyše jednoducho naklopiť dopredu, čo uľahčí jej inštaláciu. O optimálnu ochranu vášho dieťaťa sa postará päťbodový bezpečnostný pás. Jednou z predností je aj možnosť polohovania sedačky. Vybrať si môžete 4 rôzne naklápacie polohy pre príjemný spánok a sedenie. Vďaka špeciálnym držiakom pásov navyše dieťa ľahko a pohodlne usadíte aj vyberiete z autosedačky.Pre maximálnu spokojnosť a ochranu vášho dieťaťaAutosedačka z novej série King II 2021 vyniká kvalitným a mäkko vystuženým poťahom. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás, ktorý možno nastaviť len jednou rukou. Autosedačka sa skvele prispôsobí vzrastu vášho dieťaťa a zároveň zachová pás vždy v správnej polohe. Špeciálne ramenné opierky, hlboké a mäkko vystužené bočnice ochránia vaše dieťa aj v prípade bočného a čelného nárazu. Sedačka sa navyše ľahko udržuje v čistote, aby stále vyzerala ako nová. Vystužený a ľahko umývateľný poťah možno v prípade potreby jednoducho sňať a vyprať.Rozmery:67 × 45 × 54 cmHmotnosť:10,3 kgSkupina:I (9 – 18 kg, cca 9 mesiacov – 4 roky)Farba:Black/Moonlight Blue 

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg Inovatívny autosedačka KING II LS poskytuje unikátnu svetelný a akustický indikátor pásov, ktorý vám pomôže správne pripútať vaše dieťa a umožní mu bezpečné a pohodlné cestovanie.

Produkt Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg je označený EAN kódom 4000984181296.

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg - parametre produktu

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg - história ceny a dostupnosti

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg - ďalšie zaujímavé produkty

Britax Römer Autosedačka King II Black, Moonlight Blue S 9-18 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?