Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 - popis produktu

Autosedačka Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021:Autosedačka nesmie chýbať vo výbave nikoho, kto v aute cestuje s dieťaťom s hmotnosťou do 36 kg a výškou do 150 cm. Táto od značky Britax Römer bude ideálnym spoločníkom pre deti s hmotnosťou 15-36 kg. Pripevnenie sedačky v aute prebieha pomocou trojbodového bezpečnostného pásu automobilu. Fixáciu autosedačky aj dieťaťa zaisťuje bezpečnostný pás automobilu. Sedačka do auta pre deti Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 je určená na sedenie v smere jazdy, takže na dieťa pohodlne dovidíte aj z predných sedadiel. Ďalšou zaujímavou funkciou je nastaviteľná poloha opierok, ktoré komfort ešte zvyšujú. Postranné vystuženie posilňuje ochranu pri bočnom náraze, a praktický držiak na nápoje. Obávať sa nemusíte ani ušpinenia detskej autosedačky, poťah je možné skrátka zložiť a vyprať v práčke. Kľúčové vlastnosti autosedačky Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 Autosedačka Britax Römer pre hmotnostnú kategóriu 15-36 kg Označenie: skupina II a skupina III Ukotvenie prostredníctvom bezpečnostného pásu automobilu O zabezpečenie dieťaťa v sedačke sa postará rovnako bezpečnostný pás automobilu Pohodlné nastavenie opierok podľa potreby Bočné výstuže zaistia vyššiu ochranu Držadlo na nápoj Autosedačka Britax Römer má snímateľný poťah Jej farba je čierna, modrá a sivá Hmotnosť autosedačky Britax Römer: 3,9 kg

Britax Römer Autosedačka Adventure Advanture je dôkazom toho, že bezpečnosť a istota pre staršie deti môžu ísť ruka v ruke. Opora chrbta a ochrana proti bočnému nárazu zabezpečí úplné bezpečie v ľahkom, ľahko prenosnom prevedení.

Produkt Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 popisuje EAN kód 4000984137477.

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 - parametre produktu

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 - história ceny a dostupnosti

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 - ďalšie zaujímavé produkty

Britax Römer Adventure – Cosmos Black, 2021 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?