BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs - popis produktu

Medzi nadštandardnú výbavu ďalej patria aj sofistikované výstupky SoftLift, ktoré chĺpky ľahko nadvihujú a pinzety ich následne ľahko odstraňujú. Epilátor dokonca ponúka aj špeciálne masážne valčeky, ktoré počas epilácie upokojujú pokožku. Aj napriek veľmi priaznivej cene tak tomuto modelu nechýba nič dôležité, naopak, ako môžete vidieť, pridáva mnoho nadštandardnej výbavy. Hodnotenie zákazníkov Zákazníčkami pomerne obľúbený model, ktorý ťaží predovšetkým zo spojenia prijateľnej ceny a zaujímavej technologickej výbavy. Podľa užívateľských recenzií totiž patrí medzi jeho najväčšie výhody nízka cena, osvetlenie SmartLight, spoľahlivosť a to, že si poradia aj s najmenšími chĺpkami. Medzi negatíva potom patrí vyššia hlučnosť (u epilátorov úplne bežné) a absencia ochranného obalu, ktorá je zapríčinená práve extrémne prívetivou cenou. Parametre epilátora: • osobný epilátor   • sieťová prevádzka   • dve rýchlosti   • osvetlenie SmartLight   • na suché použitie Z hygienických dôvodov nie je možné uplatniť na tento tovar odstúpenie od kúpnej zmluvy, pokiaľ je zákazníkom použité. Rovnako ako na ďalší tovar, pri používaní ktorého dochádza k priamemu kontaktu s pokožkou či ochlpením. Vrátiť je možné tento tovar iba nepoužitý. Bližšie špecifikované v obchodných podmienkach.

Epilátor Braun Silk -épil 3 jemne odstraňuje chĺpky aj s korienkami pre dlhotrvajúce výsledky. Odstraňuje aj krátke chĺpky, ktoré vosk nezachytí, a zaisťuje tak až 4 týždne hladké oholenie. Začiatočníci ocenia masážne valčeky, ktoré pokožku stimulujú a vďaka ktorým je epilácia šetrná. Tento epilátor je vybavený svetlom Smartlight, ktoré odhalí aj tie najjemnejšie chĺpky a zaručí dokonalú epiláciu.

Braun Silk-épil 3 3170, 1 cm, Depilácia a epilácia pre ženy, Epilátor Braun Silk-épil 3 3170 vám zaistí krásne hladkú pokožku bez chĺpkov na celé týždne. Vlastnosti: vyhladzuje a rozjasňuje pokožku zanecháva pokožku krásne hladkú odstraňuje odumreté kožné bunky je účinnejšie ako klasické holenie epilácia je dlhodobá Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu.

DÁMSKY EPILÁTORDvadsať pinziet jemne odstraňuje chĺpky pri korienku a zanecháva jemnú pokožku. Kým osvetlenie Smartlight vám pomáha zviditeľniť aj jemné chĺpky, aby nezostali neoholené.VLASTNOSTI:Masážne valčeky: Plynulo

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs Charakteristika BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs: Depilátor Epilačná hlava s 20 pinzetami Systém HairLift Masážny nadstavec Sieťová prevádzka 2 rýchlosti

Silk-épil 3 je skvelá voľba pre ľahké odstraňovanie chĺpkov, 20 pinziet odstráni chĺpok pri korienku a zanechá vašu pokožku krásne hladkú.

Produkt BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne pomôcky, vyrába ho značka BRAUN, vo veľkosti 1 cm, nájdete ho v e-shope Astoreo.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne prístroje od značky BRAUN, vo veľkosti 1 cm v ponuke e-shopu Astoreo.sk, Najlekaren.eu a je vhodný female, unisex.

Produkt BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs má EAN kód 4210201048640.

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs - parametre produktu

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs - história ceny a dostupnosti

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs - ďalšie zaujímavé produkty

BRAUN depilátor Silk-épil 3-3170 Legs - ako nakúpiť najvýhodnejšie?