Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg - popis produktu

10 rokov záruka Motor EcoSilence Drive disponuje nielen dlhou životnosťou, je taktiež veľmi tichý a úsporný. Navyše sa na tento motor poskytuje 10 rokov záruka. Tichý EcoSilence Pohon EcoSilence je tak tichý, že si občas budete hovoriť, či ste práčku vôbec zapli. Hlavný podiel na tom má bezkefový, energetický úsporný motor, ktorý optimálne znižuje trecí hluk. Zaručuje tak tichý chod a navyše sa postará o dlhú životnosť spotrebiča. Jemné a účinné pranie Inovatívna konštrukcia bočných stien AntiVibration zaujme nielen vzhľadom, ale hlavne poskytuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie. Zosilnená izolácia tiež reguluje hladinu hluku, vďaka čomu je práčka Bosch WAN28260BY veľmi tichá, a to dokonca aj pri odstreďovaní. Odložený štart S funkciou odloženého štartu si môžete prispôsobiť čas prania presne podľa vašich plánov. Štart možno odložiť až o 24 hodín, takže si môžete byť istí, že pranie bude dokončené vtedy, kedy vám bude najlepšie vyhovovať. Pridajte zabudnuté oblečenie Funkcia Reload umožňuje jednoduché pridanie zabudnutého kusu oblečenia alebo odobranie bielizne dokonca aj počas pracieho cyklu. Stačí pozastaviť bežiaci program a otvoriť dvierka, aby ste jednoducho vložili chýbajúce kusy oblečenia do bubna, a následne pokračovať v praní. Pridanie nie je možné, ak je teplota peny vyššia ako 50 °C alebo je hladina vody v bubne príliš vysoko. Ušetrite čas Vďaka funkcii VarioPerfect môžete šetriť čas. Jednoducho v menu vyberte funkciu SpeedPerfect a väčšinu programov môžete nastaviť, aby prebehli rýchlejšie. Tým sa skráti čas prania až o 65 %. A bez ohľadu na vašu voľbu, bude výsledok prania vždy perfektný.

PRAČKA . Automatická práčka s EcoSilence Drive™: tichá prevádzka a dlhá životnosť na ktorú sa môžte spoľahnúť. . EcoSilence Drive™: extrémne efektívny, tichý a s dlhou životnosťou. . SpeedPerfect: dokonale čisté za až o

Produkt Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg popisuje EAN kód 4242005225132.

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg - parametre produktu

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg - história ceny a dostupnosti

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg - ďalšie zaujímavé produkty

Práčka s predním plnením Bosch WAN24062BY, 7 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?