Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 489 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E - popis produktu

Sklokeramická varná doska Bosch PVS851FB5E Sklokeramická varná doska Bosch PVS851FB5E prichádza s nadčasovým čiernym dizajnom a prináša 4 varné zóny, ktoré rozpoznajú prítomnosť hrnca. Zvoliť si môžete jeden zo 17 stupňov výkonu, takže si veľmi ľahko vyberiete ten správny pre daný pokrm. Pamäť na nastavené hodnoty Pri vypnutí varnej dosky sa nastavené hodnoty na určitú dobu uložia, takže v prípade, že budete chcieť po chvíli pokračovať vo varení, nemusíte nastavovať výkon znova. Hodnoty zostávajú uložené po krátku dobu. Vhod určite príde aj funkcia ReStart, ktorá automaticky vypne dosku v prípade, ak sa niečo vyleje a zároveň uloží posledné vybrané nastavenia . Rýchlejšie varenie Varná doska disponuje funkciou PowerBoost, ktorú určite každý ocení. Jedná sa o funkciu, ktorá zrýchli proces varenia, takže napríklad 2 l vody uvaríte teraz o 50 % rýchlejšie. Naviac je sklokeramická varná doska vybavená detekciou panvíc a hrncov, takže kedykoľvek riad z dosky odstránite, všetky nastavené hodnoty sa z bezpečnostných dôvodov vypnú . Jednoduché ovládanie Stačí si vybrať varnú zónu a nastaviť výkon. Jednoduchšie to už byť ani nemôže. Zvoľte si zodpovedajúcu veľkosť varnej zóny potrebnú pre váš riad a potom nastavte jeden zo 17 stupňov výkonu. Navyše máte prácu uľahčenú vďaka funkcii QuickStart, ktorá detekuje, kam je riad umiestnený a podľa toho ihneď automaticky varnú zónu zapne. Takže vám stačí nastaviť iba výkon.

INDUKČNÝ VARNÝ PANEL. Indukčný varný panel: umožňuje rýchle, bezpečné a čisté varenie, naviac s nízkou spotrebou energie.. Dotykové ovládanie DirectSelect: priame, jednoduché nastavenie vybranej varnej zóny, stupeň výkonu a

80cm, 4x indukčná zóna (z toho 1 CombiZone), DirectSelect, timer, 4x ukaz.zb.tepla, QuickStart, ReStart, 17 st výkonu, 7,4kW, ukaz.spotreby energie, det.poistka, bezp.vyp., U-fazetaZapojenie na 380 V - 400 V

Produkt Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku Bosch v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka Bosch, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk.

Produkt Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E má EAN kód 4242005088805.

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E - parametre produktu

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E - história ceny a dostupnosti

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E - ďalšie zaujímavé produkty

Indukčná varná doska Bosch PVS851FB5E - ako nakúpiť najvýhodnejšie?