BOSCH PVS645FB5E

BOSCH PVS645FB5E

BOSCH PVS645FB5E

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BOSCH PVS645FB5E - popis produktu

Varná doska BOSCH PVS645FB5E:Indukčná varná doska Bosch PVS645FB5EInovatívna indukčná varná doska Bosch PVS645FB5E je výkonný model s praktickými funkciami a atraktívnym dizajnom. Umožní rýchle a bezpečné varenie s jednoduchou údržbou a nízkou spotrebou energie. Zamilujete si jej dotykové ovládanie a radosť vám budú robiť štyri výkonné varné zóny s funkciou PowerBoost a mnoho ďalších praktických vychytávok. Kľúčové vlastnosti varnej dosky Bosch PVS645FB5EEfektívna a úsporná indukčná technológiaS funkciou PowerBoost je možné skrátiť dobu uvedenia do varu o 50 %Ovládanie DirectSelect umožňuje priamu a ľahkú voľbu varnej zóny, stupne výkonu a ďalších funkciíRiadenie varných zón pomocou časovača Indukčná varná doska Bosh ponúka jednoduché ovládanie s rýchlym štartom vareniaVarenie musí byť jednoduché pre každého používateľa. Preto má indukčná varná doska Bosch funkciu označenú ako QuickStart. Tá sama deteguje, kam ste umiestnili nádobu, a hneď potom automaticky zobrazí zodpovedajúcu varnú zónu na ovládacom paneli. Môžete tak začať ihneď a bez zbytočného odkladu variť. Úsporné varenie s indukciouJe najrýchlejšie, najbezpečnejšie, spotrebuje najmenej energie, najpresnejšie na nej nastavíte teplotu a najľahšie sa udržiava. Áno, reč je o kľúčových výhodách indukčnej varnej dosky, bez ktorej si nemožno predstaviť modernú kuchynskú linku.Rozpoznanie prítomnosti hrnca/panviceĽahké ovládanie 17 stupňov výkonuS touto varnou doskou budete mať k dispozícii 17 úrovní výkonu, pričom všetky štyri varné zóny sú vybavené funkciou PowerBoost. To znamená veľmi rýchly nábeh ohrevu na maximálnu teplotu a menej čakania pre vás. Táto funkcia sa hodí napríklad pri prudkom opekaní. Flexibilné varenieMôžete totiž spojiť dve varné zóny do jednej veľkej s kombinovanou úrovňou tepla jedným stlačením tlačidla s funkciou CombiZone.

INDUKČNÝ VARNÝ PANEL. Indukčný varný panel: umožňuje rýchle, bezpečné a čisté varenie, naviac s nízkou spotrebou energie.. Dotykové ovládanie DirectSelect: priame, jednoduché nastavenie vybranej varnej zóny, stupeň výkonu a

Tento produkt nájdete v skupine Varné dosky, patrí pod značku Bosch v ponuke e-shopu AndreaShop.sk.

Produkt BOSCH PVS645FB5E patrí do skupiny produktov Indukčné varné dosky, vyrába ho značka Bosch, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk.

Produkt BOSCH PVS645FB5E popisuje EAN kód 4242005088737.

BOSCH PVS645FB5E - parametre produktu

BOSCH PVS645FB5E - história ceny a dostupnosti

BOSCH PVS645FB5E - ďalšie zaujímavé produkty

BOSCH PVS645FB5E - ako nakúpiť najvýhodnejšie?