BOSCH PVQ811F15E

BOSCH PVQ811F15E

BOSCH PVQ811F15E

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 699 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BOSCH PVQ811F15E - popis produktu

Varná doska BOSCH PVQ811F15E:S pomocou indukčnej varnej dosky Bosch ľahko a rýchlo uvaríte svoje obľúbené jedlá. Indukčná varná doska umožňuje rýchly aj rovnomerný ohrev a presnú reguláciu výkonu počas varenia. Jej klasický dizajn skvele doplní vašu kuchyňu. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú brúsené hrany. Zaujme vás 4 platničkami, teda s ňou uvaríte naraz viac jedla. Môžete ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase dlhú životnosť. Varná doska pri svojej práci využíva 230 V a 400 V. Rozmery varnej dosky Bosch sú 22,3 × 80,2 × 52,2 cm (v × š × h). Hlavné vlastnosti varnej dosky BOSCH PVQ811F15E Indukčná varná doska ponúka varenie s presnou reguláciou teploty Varná doska bez rámčeka pôsobí moderne Brúsené hrany varnej dosky Bosch Na výrobu povrchu slúži sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo Pri varení môžete využiť 4 platničky Farba dosky je čierna Pripojenie: 230 V a 400 V Rozmery varnej dosky Bosch dosahujú 22,3 × 80,2 × 52,2 cm (v × š × h) Dobu varenia nastavíte časovačom Dotykové ovládanie predstavuje ľahkú údržbu Detská poistka chráni pred nechceným zapnutím Horúcu platničku označí ukazovateľ zvyškového tepla Na rýchly ohrev využijete funkciu Boost Flexi zóna spojí dve platničky k sebe Čitateľný displej zaobstará prehľad o varení Varná doska s digestorom sa postará o pachy počas varenia Elektrická varná doska je vybavená automatickou detekciou riadu Doska nie je pripravená na prepojenie s digestorom Varná doska Bosch poskytuje ďalšie užitočné funkcie Na varnej doske Bosch vás uchvátia ďalšie pridané technológie. Dĺžku varenia si nastavíte vďaka praktickému časovaču, ktorý vás po určitej dobe upozorní, aby ste jedlo otočili a potom samo varenie ukončí v zvolenej dobe. Dotykové ovládanie umožňuje presné a odstupňované nastavenie prípravy jedla. Varná doska je vybavená detskou poistkou, ktorá chráni prístroj pred nechceným spustením. Túto funkciu oceníte hlavne vtedy, ak vám doma pobehujú zvedavé ratolesti. K vyhľadávaným vlastnostiam sa zaraďuje ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vám dá vedieť, či je už bezpečné na dosku siahať. Zabudovaný Booster umožňuje rýchly ohrev vďaka krátkodobému zvýšeniu výkonu. S flexi zónou zvládnete vytvoriť z dvoch varných zón jednu veľkú, čo vám príde vhod pri varení vo veľkých hrncoch a pekáčoch. Čitateľný displej vám poskytne prehľad o pripravovanom jedle. Okrem skvelej účinnosti získate aj premyslený systém odťahu, ktorý sa môže pochváliť veľmi vysokým výkonom pri zachytávaní výparov. S automatickou detekciou riadu rozozná doska hrniec na svojom povrchu bez ohľadu na to, kam ho umiestnite. Varná doska nie je nachystaná na prepojenie s digestorom. S varnou doskou Bosch vás bude varenie baviť.

Indukčná varná doska s odsávaním, 80 cm, 4 indukčné varné zóny, z toho 2x CombiZone, ovládanie DirectSelect, MoveMode, 17 stupňov výkonu, príkon: 7,4 kW, dizajn bez rámčeka; odsávač pár: EcoSilence Drive, normálny stupeň 551m3 / hod, intenzívny stupeň 698m3 / hod, hlučnosť odsávanie pri normálnom stupni min./max .: 42/70 dB, odnímateľný tukový filter a jednotka na zachytenie tekutín, vhodné pre umývanie v umývačke

VARNÁ DOSKA . Indukčná varná doska s integrovaným odsávaním: dokonalá kombinácia indukčné technológie s modernou technológiou odsávanie vzduchu zaístí perfektné výsledky a klímu vo vašej kuchyni. . DirectSelect: jednoduchý,

Tento produkt nájdete v skupine Varné dosky, patrí pod značku Bosch v ponuke e-shopu E-spotrebiče.sk.

Produkt BOSCH PVQ811F15E patrí do skupiny produktov Indukčné varné dosky, vyrába ho značka Bosch, nájdete ho u predajcu E-spotrebiče.sk.

Produkt BOSCH PVQ811F15E je označený EAN kódom 4242005218851.

BOSCH PVQ811F15E - parametre produktu

BOSCH PVQ811F15E - história ceny a dostupnosti

BOSCH PVQ811F15E - ďalšie zaujímavé produkty

BOSCH PVQ811F15E - ako nakúpiť najvýhodnejšie?