Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 - popis produktu

Sporák BOSCH HKS59D250:BOSCH HKS59D250 je sporák so sklokeramickou varnou doskou. Pri výbere sporáka je najdôležitejšie dať pozor na výber správnej varnej dosky, aby na nej bolo možné používať váš riad. Na tomto sú 4 platničky. Rúra vám poskytne priestor s objemom 66 l. Pri najvyššom stupni ohrevu disponuje rúra príkonom 10,9 kW. Katalytické čistenie vám ušetrí plno starostí. Rúra mení mastnotu a nečistoty na popol, ktorý len postačí zotrieť. BOSCH HKS59D250 má energetickú triedu A, dosvedčí to spotreba elektrickej energie na jeden cyklus pečenia 0,98 kWh. Kľúčové parametre sporáka BOSCH HKS59D250 Sklokeramická varná doska Počet platničiek: 4 Sporák má vstavanú rúru s objemom 66 l Rozmery voľne stojacieho sporáka: 60 × 60 × 85 cm Možnosť vysúvania plechov na teleskopickej konštrukcii Sporák BOSCH HKS59D250 má klasický vzhľad Farba spotrebiča: antikoro Programy rúry Bosch Za pomoci integrovaného ventilátora môže prebiehať cirkulácia vzduchu v rúre a vaše pokrmy teda budú vďaka tomu prepečené dochrumkava. Vrchná časť rúry je opatrená výhrevným telesom, ktoré sa používa ako gril. Slúži na dopečenie pokrmu, gril napríklad na mäse vytvorí chrumkavú kôrku. Tento typ disponuje okrúhlym výhrevným telesom, ktoré zužitkujete na pečenie niekoľkých druhov pokrmov v rovnakom čase. BOSCH HKS59D250 môže piecť rovnomerne za pomoci horného a spodného ohrevu.

Perfektná voľba do každej kuchyne Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 s multifunkčnou rúrou je ideálnou voľbou do každej kuchyne. Ponúkne vám veľkú rúru, výkonnú sklokeramickú varnú dosku, jednoduché ovládanie, katalytické dosky pre ľahké čistenie a veľa praktických funkcií. Sklokeramická varná doska je vybavená praktickým ukazovateľom zvyškového tepla a vďaka hladkému povrchu sa veľmi ľahko čistí. Okrem toho je sporák Bosch tvorený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele doplnenej o odolné sklo, vďaka ktorému pôsobí moderným dojmom. Pečenie a varenie sa tak stane vašou každodennou vášňou. Jednoduché čistenie Rúra sporáka Bosch je vybavená katalytickými doskami, vďaka ktorým bude vždy žiariť čistotou. Tieto dosky totiž zabraňujú znečisťovaniu vnútorného povrchu už počas pečenia. Dosky po pečení stačí utrieť vlhkou handričkou. Rovnomerné pečenie Vďaka funkcii 3D hotair a zadnému ventilátoru rúry môžete piecť až na troch úrovniach súčasne. Okrem toho možno sladké a slané pokrmy pripravovať súčasne, bez toho aby sa ich chute a vône zmiešali.

š. 60cm, A, 7 druhov ohrevu ,66 l, sklokeramická doska (4 varné zóny, z toho 1 x dvojkruhová zóna, 1 x zóna na pečiene), hodiny, EcoClean Direct: zadná stena, AutoPilot 10, 3nás teleskopické výsuvy, antikoro

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku Bosch.

Produkt Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické sporáky od značky Bosch.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické varné dosky, patrí značke Bosch.

Produkt Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 je označený EAN kódom 4242005041886.

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 - parametre produktu

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 - história ceny a dostupnosti

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 - ďalšie zaujímavé produkty

Sklokeramický sporák Bosch HKS59D250 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?