Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 706,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV - popis produktu

Zásuvková mraznička BOSCH GSN54AWDV Séria 6:Zásuvková mraznička Bosch patrí medzi samostatne stojace modely mrazničiek, preto ju v kuchyni budete môcť umiestniť takmer kamkoľvek. Zásuvková mraznička ponúka perfektný systém vnútorného utriedenia. Zásuvková mraznička BOSCH GSN54AWDV Séria 6 patrí do energetickej triedy D. Ročná spotreba potom siaha na 212 kWh. No frost systém zabezpečuje cirkuláciu vzduchu, teda je redukovaná vlhkosť a námraza. Ak by ste museli niekedy potraviny ihneď zamraziť, potom vám príde vhod funkcia rýchleho zmrazenia. Ak by vás zaujímala aj farba, tá je pri mrazničke Bosch biela. Nemali by ste zabúdať na jej celkovú hmotnosť 87 kg. Rozhodujúce funkcie zásuvkovej mrazničky BOSCH GSN54AWDV Séria 6 Základné parametre mraziaceho boxu BOSCH GSN54AWDV Séria 6 Zaujímavé prednosti mrazničky BOSCH GSN54AWDV Séria 6 Mraznička zásuvková je veľmi usporiadaná Energetická trieda: D Ročná spotreba energie: 212 kWh Objem je: 328 l Rozmery mrazničky Bosch sú 176 × 70 × 78 cm Chladivo typu R600 Emisie šíreného hluku: C Údaje uvádzané na energetickom štítku chladničiek/mrazničiek a ich kombinácií: V záhlaví je uvedený výrobca a model chladničky/mrazničky alebo ich kombinácia Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo) kWh/annum: ročná spotreba energie Litre vľavo: dostupný objem pre mrazené potraviny Litre vpravo: dostupný objem pre chladené potraviny dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom __________________________________________________________________ Minimálna odporúčaná veľkosť mraziacej časti zodpovedá približne 20 l na osobu, čo sa týka chladiacej časti, predpokladaný odporúčaný objem je cca 50 – 70 l na osobu. Prípustná odchýlka pri overovaní všetkých chladiacich spotrebičov do domácnosti môže byť v prípade objemu o 3 % vyššia (ako je uvedená hodnota). V prípade mraziaceho výkonu, spotreby energie a relatívnej vlhkosti o 10 % vyššia. V prípade maximálnej hlučnosti však uvedenú hodnotu nesmie prekročiť.

Zásuvková mraznička Bosch GSN54AWDV Zásuvková mraznička Bosch GSN54AWDV sa stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Ponúka kapacitu 227 l, ktorá poskytuje dostatočný priestor pre uskladnenie vašich potravín. Energetická trieda tejto mrazničky je D, čo ušetrí vaše financie. Stop námraze NoFrost technológia zamedzí vzniku námrazy, ktorá sa ťažko odstraňuje, čo ušetrí váš čas. MultiAir Flow sa stará o rovnomernú distribúciu chladného vzduchu do všetkých kútov mrazničky a zaisťuje dokonalé podmienky pre skladovanie potravín. Vnútorné usporiadanie Vnútorný priestor je rozdelený 4 zásuvkami a 3 poličkami. Zásuvky sú priehľadné, takže ľahko uvidíte dovnútra, čo bude viesť k uľahčeniu hľadania. Poličky sú vyrobené z tvrdeného skla, takže na ne s prehľadom môžete pokladať aj ťažšie riady. Senzory FreshSense Vďaka optimálnym podmienkam pre skladovanie sú vaše potraviny skladované s ideálnou konzistenciou; napr. zmrzlina nie je ani príliš mäkká ani príliš zmrznutá. Rozhodujúcim faktorom pre dosiahnutie čerstvosti a chuti je konštantná vnútorná teplota. Senzory FreshSense neustále monitorujú okolitú teplotu a riadia teplotu v chladničke a mrazničke. Výsledkom je konštantná teplota vo vnútri chladničky nezávisle na okolitej teplote. Zásuvka BigBox Zásuvka na hlboko zmrazené potraviny pre praktické usporiadanie už zmrazených potravín alebo potravín s veľkým objemom, napr. torty alebo pizze. Nezáleží na tom, či musíte zaistiť narodeniny pre svoje deti alebo zmraziť svadobnú tortu. V zásuvke BigBox nájdete vždy dostatok miesta pre veľké mrazené potraviny. Výrobník ľadu Vďaka výrobníku ľadu Ice Twister si môžete vychutnať osviežujúci nápoj kedykoľvek máte chuť. Na jedno naplnenie vyrobí 20 ľadových kociek, rýchlo a jednoducho.

MRAZNIČKA . Bosch GSN54AWDV, biela . Zásuvková mraznička Bosch GSN54AWDV vám poskytne nadštandardný priestor pre skladovanie mrazených potravín. Celkový úžitkový objem spotrebiča predstavuje 328 l, na nedostatok miesta si tak

Voľne stojaca mraznička, Šírka 70cm, 176 cm, jednodverová (šuplíková) mraznička 323 l, 187 kWh/365 dní, Energetická trieda (norma E20): D, NoFrost, digitálny displej, výdajník ľadu, auto SuperMrazenie, biela

Produkt Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mrazničky skriňové, je v ponuke značky Bosch, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Alza.sk, AndreaShop.sk, Planeo.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV má priradený EAN kód 4242005196609.

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV - parametre produktu

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV - história ceny a dostupnosti

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV - ďalšie zaujímavé produkty

Skříňová mraznička Bosch GSN54AWDV - ako nakúpiť najvýhodnejšie?