Digestor Bosch DFT 63AC50

Digestor Bosch DFT 63AC50

Digestor Bosch DFT 63AC50

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 123 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Digestor Bosch DFT 63AC50 - popis produktu

Výsuvný odsávač pár Bosch DFT 63AC50 Premýšľate nad tým, ako zabezpečiť čerstvý vzduch v kuchyni po celú dobu varenia? V teplých mesiacoch môžete jednoducho otvoriť okno, ale v tých zimných už to tak jednoduché nie je. Aby ste si mohli príjemné prostredie užívať celý rok, kúpte si výsuvný odsávač pár Bosch DFT 63AC50. Tento moderný pomocník, ktorý sa hodí do každej kuchyne, sa pýši výkonom odsávania až 360 m³/h, môžete si tak byť istí, že v miestnosti zvládne udržať optimálnu klímu, a to aj v prípade vyprážaných či pripálených jedál. Veľkou výhodou je veľmi tichý chod. Ten je pri maximálnom nastavení iba 62 dB. Nemusíte sa tak báť, že by ste boli rušení. Samozrejmosťou je aj halogénové osvetlenie, ktoré vám poskytne dokonalý prehľad o tom, čo sa deje na kuchynskej linke či v hrncoch. Nastavte si všetko podľa vašich predstáv Veľkou výhodou je, že digestor Bosch vám ponúka hneď dve možnosti, ako sa zbaviť nepríjemného vzduchu v miestnosti. Prvou z nich je prevádzka s odvetrávaním. Tú môžu využiť domácnosti, ktoré majú možnosť napojiť digestor na odťahové potrubie či komín. Princípom je, že nasatý vzduch je odvedený von z miestnosti a v jeho návrate mu zabráni odťahová klapka. Druhou možnosťou je prevádzka s cirkuláciou. Tá nasaje vzduch do seba a cez uhlíkový filter ho vráti späť do miestnosti. Môžete tak digestor umiestniť kamkoľvek. Aby ste si mohli naozaj všetko nastaviť podľa vašich predstáv, máte možnosť si na prehľadnom tlačidlovom paneli vybrať až z troch stupňov odsávania. Tukový filter Súčasťou výsuvného odsávača pár Bosch je kvalitný tukový filter v kovovom prevedení. Jeho úlohou je zachytiť tukové a mechanické častice, ktoré vznikajú pri varení, a navyše zabrániť tomu, aby sa ventilátor zanášal. Veľkou výhodou je, že tento druh filtra môžete kedykoľvek vybrať a umyť ručne či v umývačke riadu. Nemusíte tak míňať peniaze za nový. Aby spotrebič pracoval neustále ako nový, odporúča sa vykonávať toto čistenie raz za dva mesiace.

Digestor BOSCH DFT63AC50 Séria 4:Vstavaná digestor Bosch DFR067A50 v striebornom prevedení so šírkou 60 cm sa stane nepostrádateľnou súčasťou každej kuchyne.Cenovo dostupný digestor Bosch DFT63AC50 v modernom vyhotovení so šírkou 60 cm sa stane nepostrádateľnou súčasťou každej kuchyne. S prehľadom sa postará o efektívnu elimináciu pár a mastnôt vznikajúcich pri varení. Tento plochý výsuvný odsávač môžete zapustiť do hornej skrinky, vďaka čomu nijako nenaruší interiér kuchyne a zachová jej čistú líniu. Spotrebič ponúka chod  s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu. Vďaka silnému výkonu odvetrávania, až 368 m3/h dôjde k odstráneniu všetkých nežiadúcich pachov a k zaručeniu optimálneho ovzdušia v kuchyni. Odsávač pár disponuje tromi stupňami regulácie výkonu, ktoré je možné prepínať pomocou tlačidiel. Hlučnosť odsávania sa pohybuje na hranici 68 dB.Kľúčové vlastnosti odsávača pár BoschIdeálne pre zapustenie do hornej skrinkyPlochý výsuvný odsávač pár so silným výkonom odvetraniaChod s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchuTri stupne výkonuKovový tukový filter - umývateľný v umývačkeHalogénové osvetlenieSkvelé funkcie a vybavenie digestora Bosch DFT63AC50Digestor je vybavená kovovým tukovým filtrom, ktorý zabraňuje usadzovaniu mastnoty. Je možné ho ľahko vybrať a umyť v umývačke riadu. Osvetlenie varného miesta zabezpečujú dve úsporné LEDkové žiarovky s výkonom len 4 W. Kúpte si tento moderný a predovšetkým cenovo dostupný digestor Bosch!

D, 60cm, výsuvný, 3 stupne, 360m3/h, 2x3W LED osvetlenie, kovový tukový filter je možné umývať v umývačke, hlučnosť odsávania pri normálnom stupni min./max.: 62/68 dB* * Podľa nariadenia EU - 65/2014pre recirkuláciu je potrebné doobjednať uhlíkový filter: Bosch DHZ2600 (26 €)

Produkt Digestor Bosch DFT 63AC50 patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Bosch, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Digestor Bosch DFT 63AC50 má EAN kód 4242002976525.

Digestor Bosch DFT 63AC50 - parametre produktu

Digestor Bosch DFT 63AC50 - história ceny a dostupnosti

Digestor Bosch DFT 63AC50 - ďalšie zaujímavé produkty

Digestor Bosch DFT 63AC50 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?