Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks - popis produktu

Čím viac kopčekov zmrzliny si dáte, tým rýchlejšie ich musíte zjesť, než sa začnú roztekať. S modernými sklenenými pohármi od obľúbenej talianskej značky Bormioli Rocco si zmrzlinu vychutnáte v pokoji a bez ulepených rúk. Celkom šesť pohárov s objemom 180 ml využijete aj na servírovanie rýchlych nepečených dezertov „do pohára“ , napríklad na tiramise, cheesecake alebo puding. Nech už zvolíte náplň akúkoľvek, zvlnený okraj pohárov a dekorácie v podobe morských vĺn jej krásu ešte o stupienok pozdvihnú. Vďaka robustnej nôžke môžete pohár držať bez toho, aby sa zmrzlina začala teplom vašich rúk rozpúšťať. Sada je vyrobená zo silného skla odolného proti poškriabaniu a rozbitiu, takže si ju budete môcť užívať dlhé roky. Po použití môžete poháre umyť v umývačke riadu. Tak koľko kopčekov si dáte? Jeden, dva, alebo tri? ZHRNUTIE VLASTNOSTÍ PRODUKTU malá moderná zmrzlinka na nôžke 6x180 ml originálny dizajn so zvlneným okrajom silné sklo odolné proti mechanickému poškodeniu vhodné použitie ako pohár na zmrzlinu alebo dezerty populárna talianska značka Bormioli Rocco vhodné do automatickej umývačky riadu dodávané samostatne bez krabičky

Produkt Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Poháre na nealko, patrí pod značku Bormioli Rocco, je vyrobený z materiálu běžné sklo, v ponuke predajcu SklenenyShop.sk.

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks - parametre produktu

Priemer94 mm
Výška105 mm
Druh sklaautomatická výroba
Objem260 ml
Balenie6 ks
Materiálbežné sklo
KategóriaPoháre, Poháre na nealko
ZnačkaBormioli Rocco
Materiálběžné sklo
E-shopSklenenyShop.sk

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks - história ceny a dostupnosti

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Bormioli Rocco Zmrzlinky ACAPULCO JR 180 ml, 6 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?