Bojler Mora Standard 30 litrov 560311

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 141 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 - popis produktu

Bojler MORA EOM 30 PKT:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Elektrický bojler MORA EOM 30 PKT s objemom 30 lElektrický bojler MORA EOM 30 PKT od overenej značky disponuje objemom 30 litrov a je určený na prívod horúcej vody hneď pre niekoľko odberných miest. Teplotu ohrevu vody možno regulovať pomocou ovládača až na maximálnu hodnotu 65 °C. Inštalácia ohrievača vody je vo vertikálnej polohe a jeho údržba je veľmi jednoduchá.Kľúčové vlastnosti bojlera MORA EOM 30 PKTElektrický konvenčný bojler s objemom 30 lSmaltovaný oceľový zásobníkPrívod pre niekoľko odberných miestPrevádzkový tlak bojlera MORA EOM 30 PKT je 6 až 9 barovKvalitná izolácia minimalizuje tepelné stratyUkazovateľ prevádzky vykurovacieho telesaMožnosť nastavenia teploty podľa vašej potreby do 65 °COchrana proti prehriatiu a zamrznutiu bojleraOchrana proti korózii pomocou horčíkovej anódyJednoduchá montáž aj údržba bojleraNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!4 roky zárukaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prevádzkový tlak 6 až 9 barovNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kvalitná izoláciaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!ECO ohrevNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Zvislá nástenná montážNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nastaviteľný termostatNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Horčíková ochrana proti koróziiNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Ochrana proti zamrznutiuNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kvalitná izolácia, ochrana proti korózii a zamrznutiuOhrievač vody MORA EOM 30 PKT je vyrobený zo špeciálneho smaltu a vybavený medeným ponorným vykurovacím telesom, ktoré je umiestnené priamo v zásobníku vody. Vďaka horčíkovej anóde je zaistená jeho ochrana proti korózii a dlhá životnosť. Kvalitná izolácia minimalizuje tepelné straty a zamedzuje zamrznutiu vody v zimných mesiacoch automatickým udržiavaním teploty na 10 °C.

Elektrický ohrievač vody s termostatom Mora EOM 30 PKT s objemom 30 litrov sa vyznačuje vysoko kvalitnou izoláciou, ekologickosťou výroby a prívodom pre niekoľko odberných miest. Jeho rozmery sú 468 x 454 x 461 mm. Bojler je vybavený elektrickým ponorným ohrievacím telesom. Teplotu vody je možné regulovať pomocou ovládača až do 65 °C. Hospodárne nastavenie je na 55 °C a ochrana proti zamrznutiu na 10 °C. Nechýba tu ani praktická kontrolka vykurovacieho telesa a bimetalový teplomer ukazovateľa teploty vody v zásobníku ohrievača. Prevádzkový tlak je 6 a 9 barov. Jeho montáž aj údržba je veľmi jednoduchá. Riešenie do každého priestoru Ohrievač vody je určený na zvislú nástennú montáž. Vysoko kvalitná izolácia Vysoko kvalitná izolácia šetrná k životnému prostrediu zaisťuje najhospodárnejšie využitie energie s minimálnou tepelnou stratou. Ekologický výrobok Ohrievače vody MORA sú vyrobené z recyklovaných surovín. Elektrický ponorný ohrievač Medený ponorný elektrický ohrievač s priamym ohrevom vody ponúka veľkú odolnosť proti korózii a dlhú prevádzkovú životnosť. Dvojitá ochrana proti korózii Veľmi kvalitný smalt a veľká horčíková anóda zaisťujú odolnosť aj v tých najťažších prevádzkových podmienkach bez akýchkoľvek škodlivých prísad vo vode.

Konvenčný ohrievač vody s praktickým ukazovateľom teploty prešiel modernizáciou dizajnu a svojím vzhľadom sa tak zaradil do novej generácie ohrievačov.Je určený na zásobovanie ako jednotlivých odberných miest, tak aj skupinových alebo ústredných zdrojov horúcej vody z jedného ohrievača. Ovládacie koliesko umiestnené na ochrannom kryte v spodnej časti ohrievača umožňuje nastavenie teploty vody až na 65 ° C, voľbu hospodárneho prevádzkového režimu alebo teploty na ochranu proti zamrznutiu. Ohrievač je osadený medeným vykurovacím telesom s vynikajúcou odolnosťou proti korózii a dlhou prevádzkovou životnosťou.

ELEKTRICKÝ OHRIEVAČ VODY S TERMOSTATOM. POPIS:. prívod pre niekoľko odberných miest. zvislá nástenná montáž. elektrické ponorné ohrievacie teleso. 5 - 50 l. 80 - 100 l. 120 - 200 l. ochrana proti zamrznutiu na 10 °C. kontrolka

Produkt Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 patrí do skupiny produktov Zásobníky na vodu, patrí značke MORA, veľkosť je 468 mm, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Okay.sk, AndreaShop.sk, Planeo.sk, Siko.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Elektrické bojlery, patrí značke MORA, veľkosť je 468 mm, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu Okay.sk, AndreaShop.sk, Planeo.sk, Siko.sk.

Produkt Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 označuje EAN kód 3838942122538.

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 - parametre produktu

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 - história ceny a dostupnosti

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 - ďalšie zaujímavé produkty

Bojler Mora Standard 30 litrov 560311 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?