Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99,17 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 - popis produktu

Bojler MORA TOM 5 N:Preverená firma MORA predstavuje to najlepšie z klasických bojlerov, ktoré sú tu, aby zaistili vaše pohodlie, bezpečnosť a efektivitu. Tlakový bojler TOM 5 N určený na inštaláciu nad umývadlo je koncipovaný na viac ako dve odberné miesta a ponúka objem 5 litrov. Jeho výhodou je skutočnosť, že po pripojení na zmiešavaciu batériu ho možno používať ako beztlakové zariadenie. Ide teda o rýchle a jednoduché riešenie ohrevu vody, napríklad na chalupe. Ohrev vody je indikovaný kontrolkou a teplotu možno nastaviť až do 75 °C alebo na hospodárne udržiavanie teploty. Smaltovaný oceľový zásobník je chránený pred koróziou horčíkovou anódou, je veľmi kvalitne izolovaný a v prípade vašej neprítomnosti v zimnom období je bojler chránený proti zamrznutiu automatickým udržiavaním teploty na 10 °C.Kľúčové vlastnostiTlakový bojler s objemom 5 lMôže fungovať aj ako beztlakové zariadenie po pripojení na zmiešavaciu batériuNa umiestnenie nad umývadloSmaltovaný oceľový zásobník chránený horčíkovou anódou proti koróziiNa viac ako dve odberné miestaVoľba teploty do 75 °C alebo hospodárne udržiavanie teplotyKontrolka zapnutého ohrievaniaOchrana proti zamrznutiu

Kvalitné spracovanie Kovová nádrž je vyrobená z veľmi kvalitného plechu valcovaného za studena, ktorý tvorí pevný podklad pre smaltovaný povrch. Hrubší plech (2,25 mm v hornej a spodnej časti bojlera s plášťom s hrúbkou 1,8 mm) a ochranný náter s čistým smaltom bez prísad zaručujú vysokú odolnosť pri prevádzke v náročnom prostredí. Prísne kontrolovaný postup smaltovania prebieha nanášaním vrchnej vrstvy pri teplote 850 °C. Dodatočnú ochranu bojlera zaisťuje veľká ochranná horčíková anóda, z ktorej sa neuvoľňujú žiadne škodlivé látky a zabraňuje vzniku korózie. Hospodárne udržovanie teploty Tlakový ohrievač vody Mora TOM 5 N ponúka kapacitu 5 l a poskytuje pripojenie pre niekoľko odberných miest. Ohrievač vody bol navrhnutý tak, aby jeho inštalácia nad umývadlom bola možná zvisle alebo horizontálne. Manuálne ovládanie pomocou otočného gombíka umožňuje nastavenie teploty až na 75 °C. Ohrievaču nechýba možnosť voľby hospodárneho udržania teploty a teploty na ochranu proti zamrznutiu. Súčasťou ohrievača je aj svetelná kontrolka, ktorá sa vždy rozsvieti pri zapnutí ohrievania. Rozmery (v x š x h): 396 x 256 x 260 mm.

Tieto ohrievače možno odporučiť na miesta, kde potrebujete horúcou vodou napájať aspoň dve odberné miesta. Sú veľmi vhodnými doplnkami do rekonštruovaných starších budov, práčovní, kuchýň, laboratórií a dielní.Ohrievač je možné kedykoľvek prerobiť na beztlakové prevedenie s jedným vývodom, pokiaľ ho riadne zapojíte do zmiešavacej batérie.Zásobník je vyrobený z oceľového plechu nastriekaného vysoko kvalitným antikoróznym náterom a vybavený ochrannou horčíkovou anódou.

OHRIEVAČ VODY. objem 5 l. zdroj pre viac ako dve odberné miesta. montáž nad umývadlom. zásobník vyrobený z vysoko kvalitného oceľového plechu, smaltovaný pri teplote 850 °C. horčíková anóda k dodatočnej ochrane zásobníka

Produkt Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 patrí do skupiny produktov Zásobníky na vodu, patrí značke MORA, veľkosť je 396 mm, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Siko.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Elektrické bojlery, patrí značke MORA, veľkosť je 396 mm, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Siko.sk.

Produkt Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 má priradený EAN kód 3838942124044.

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 - parametre produktu

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 - história ceny a dostupnosti

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 - ďalšie zaujímavé produkty

Bojler Mora Mini Plus 5 litrov 560595 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?