Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml - popis produktu

Charakteristika: Zvláčňujúci balzam má šetrný masťový základ (rastlinný kokosový olej). Obsahuje rastlinné aromatické silice (mätovú, levandulovú, eukalytovú, terpentínovú a gáfrovú), ktoré sú známe svojimi blahodarnými účinkami na dýchacie cesty.

Použitie: Balzam naniesť 1-2 krát denne v tenkej vrstve na hrudník a chrbát, na čistú a suchú kožu. Urobiť ľahkú masáž, prekryť vzdušným odevom.

Upozornenie: Je určený pre deti od 1 roku.

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam, 30 ml, Bylinné prípravky pre deti, Prípravok účinne ošetruje jemnú detskú pokožku. Vlastnosti: rýchlo sa vstrebáva upokojuje podráždenie a začervenanie Zloženie: obsahuje minimálne 99 % zložiek prírodného pôvodu Použitie: Primerané množstvo prípravku jemne vmasírujte do čistej a suchej pokožky a nechajte vstrebať. Naneste na pokožku tela podľa potreby a jemne rozotrite.

Balzam na uvoľnenie dýchacích ciest.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové krémy, je v ponuke značky Aromatica, Aromatica Tradícia z prírody, vo veľkosti 30 ml v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Notino.sk, Benulekaren.sk a je určený unisex.

Produkt Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml patrí do skupiny produktov Telové krémy, patrí značke Aromatica, Aromatica Tradícia z prírody, je vyrobený vo veľkosti 30 ml, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Notino.sk, Benulekaren.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťová kozmetika, patrí značke Aromatica, Aromatica Tradícia z prírody, vo veľkosti 30 ml, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Notino.sk, Benulekaren.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml je označený EAN kódom 8594009401101.

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml - parametre produktu

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml - história ceny a dostupnosti

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Aromatica Tradícia z prírody Detský prsný balzam prsný balzam pre deti 30 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?