Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 83,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová - popis produktu

Chodítko Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová:Chodenie je v živote vášho dieťaťa obrovská zmena. Spríjemnite mu ju s chodúľkou Bo Jungle B-Walker Tiger v ružovej farbe. Na chodúľke Bo Jungle B-Walker Tiger nájde vaše dieťa odnímateľný pultík s množstvom hračiek, ktoré hrajú a svietia. Čakajú na neho písmenká, tlačidlá či hrkálky. Hlasitosť efektov možno nastaviť. Mäkké sedadlo a chrbtová opierka poskytujú dieťaťu komfortné sedenie. Chodúľka Bo Jungle porastie s vaším dieťaťom, môžete ju nastaviť do troch výškových polôh. Ľahko jazdí vďaka kolieskam, o bezpečnosť sa starajú bezpečnostné zarážky. Poťah sedadla je odnímateľný. Nechajte svojho neposedníka preskúmať celý byt alebo dom vďaka prepracovanej chodúľke Bo Jungle B-Walker Tiger. Kľúčové vlastnosti ružovej chodúľky Bo Jungle B-Walker TigerChodúľka Bo Jungle B-Walker Tiger pre chlapcov aj dievčatáIdeálne pre deti, čo už vedia samé sedieť a robia prvé krôčikyOdnímateľný pultík s písmenkami, tlačidlami a hrkálkamiHračky hrajú a svietia, hlasitosť efektov možno nastaviťMäkké sedadlo a chrbtová opierka na komfortné sedenieMožnosť nastavenia do troch výškových polôhZarážky na väčšiu bezpečnosť, kolieska na ľahký pohybPoťah sedadla je odnímateľnýChodúľka Bo Jungle vyžaduje 2 batérie AA (nie sú súčasťou balenia)Po zložení nezaberie veľa miestaRužové farebné vyhotovenieChodúľka Bo Jungle B-Walker Tiger je vhodná pre deti od 6 mesiacov do dosiahnutia hmotnosti 12 kg

Bo Jungle Chodítko B-Walker Pink Tiger Hrací pultík má svetelné, zvukové efekty a je vyberateľný. Keď Vaše dieťa začína podnikať prvé krôčiky, môže mu byť toto chodítko veľkou pomocou.

Produkt Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová má EAN kód 1703739105105.

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová - parametre produktu

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová - história ceny a dostupnosti

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Bo Jungle chodúľka B-Walker Tiger ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?