Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 272,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn - popis produktu

Ľad. Chlad. Osvieženie. Chladič nápojov Blumfeldt Springbreak sa na leto hodí! Osviežujúce pivo, šumivá kola a perlivá limonáda v arktickom kúpeli z kociek ľadu: Kompletná pomoc proti potu, teplu a smädu. Osvieženie na záhradných párty, športových podujatiach, festivaloch a verejnom premietaní. Obrovský, 80 litrov veľký vnútorný priestor terasového chladiaceho vozíka Blumfeldt Springbreak ponúka viac než dosť priestoru na chladené nápoje pre zvládnutie nielen prvého polčasu s chladnou hlavou. Vďaka tomu je vhodný nielen pre zásobovanie malých súkromných osláv, ale aj pre profesionálne použitie v cateringu. Jednoduchý prístup do izolovaného chladiaceho boxu umožňujú dve krycie veká, ktoré držia chlad vnútri a teplo von. S miernym trhnutím odstraňuje integrovaný otvárač uzávery z fliaš a umiestňuje kovové vrchnáky priamo do svojho zberného boxu. Nič nie je také náročné, ako upratať po večierku. Chladič nápojov Blumfeldt Springbreak pomôže: Rozpustený ľad sa jednoducho vyprázdni cez vypúšťaciu skrutku. Odkladacia polica ponúka priestor pre uloženie prázdnych fliaš. Pre jednoduchý pohyb z miesta alebo na miesto oslavy má vozík na nápoje štyri hladko pohyblivé kolesá. Dve parkovacie brzdy sa starajú aj v najväčšom párty ruchu o stabilitu. Nech je akokoľvek horúco: O studené nápoje je postarané!

Produkt Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn patrí do skupiny produktov Záhradné stoly, je v ponuke značky Blumfeldt v ponuke e-shopu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné vozíky, patrí pod značku Blumfeldt, v ponuke predajcu Electronic-star.sk, Klarstein.sk.

Produkt Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn označuje EAN kód 4260435918363.

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn - parametre produktu

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn - história ceny a dostupnosti

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn - ďalšie zaujímavé produkty

Blumfeldt Springbreak 2000, vozík na nápoje, chladiaci vozík na terasy, 80 l, ratanový dizajn - ako nakúpiť najvýhodnejšie?