Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 331,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý - popis produktu

Šťastne sa opaľovať. Blumfeldt Amalfi Noble Grey ležadlá Vám so zabudovaným tienidlom dopomôžu k letnému opáleniu doma na záhrade, na terase alebo na balkóne. S Blumfeldt Amalfi Noble Grey ležadlami si slnko užívate úplne uvoľnene a pohodlne vo dvojici. Vďaka polstrovanej polyesterovej mriežkovanej tkanine oddychujete na 2 metre dlhej ploche na ležanie ako v oblakoch. Aby sme vyhoveli všetkým nárokom, je možné nastaviť si operadlá v piatich pozíciách od sedacej po ležiacu - úplne podľa vlastnej chuti. Pre plný komfort v každej polohe sa postarajú nastaviteľné slnečné clony, ktoré Vám poskytujú príjemný tieň na tvári. Vankúše zaobľujú túto širokú ponuku na oddych. Pri všetkom luxuse nevyjde ani dlhodobá úžitková hodnota nakrátko: stabilné konštrukcie z oceľových rúrok sú odolné voči poveternostným podmienkam a natreté práškovou vrstvou, zatiaľ čo polstre pozostávajú z rýchloschnúcej peny a poťahu, ktorý sa môže utierať. Čerpajte slnko! Blumfeldt Amalfi Noble Grey sada 2 ks ležadiel Vám prináša pohodlné miesto na slnku s poprednými kvalitami a tienením.

Produkt Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý patrí do skupiny produktov Záhradné sety od značky Blumfeldt, nájdete ho u predajcu Electronic-star.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné lehátka, patrí značke Blumfeldt, nájdete ho u predajcu Electronic-star.sk.

Produkt Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý patrí do skupiny produktov Záhradné ležadlá od značky Blumfeldt v ponuke e-shopu Electronic-star.sk.

Produkt Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý má EAN kód 4260509678780.

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý - parametre produktu

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý - história ceny a dostupnosti

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý - ďalšie zaujímavé produkty

Blumfeldt Amalfi Noble Grey, set záhradných lehátok, 2 ks, oceľ, šedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?