Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery - popis produktu

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery Blok papierov na olejové farby má špeciálny povlak, ktorý zabraňuje, aby papier absorboval olejový obsah farby. Set papierov Cobra je vyvinutý pre výtvarníkov, ktorí chcú maľovať zodpovedne, bez rozpúšťadiel, pre zdravšie životné prostredie. Listy neobsahujú kyselinu, čo zaručuje dlhotrvácnosť vašej maľby. Produkt je vyrobený z certifikovaných lesov FSC® a z iných kontrolovaných zdrojov. Je to skvelý povrch, na ktorom môžete experimentovať s technikami, vytvárať farebné schémy a rýchle náčrty. Práca na papieri vám tiež umožňuje písať poznámky na prednú alebo zadnú stranu, napríklad na paletu, ktorú ste použili, alebo nejaké informácie pre budúci, väčší obraz. Vezmite si blok papierov kdekoľvek a nechajte svoju fantáziu rásť. Parametre produktu: Blok papierov pre olejové farby 10 listov v sade Bez kyselín Z certifikovaných lesov Špeciálne upravený povrch Gramáž 300 g /m2 Dostupné rozmery A4 a A3 Galéria fotiek

Produkt Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery je možné nájsť medzi produktmi v skupine Olejové farby, patrí značke Royal Talens, nájdete ho v e-shope Maliarskeplatno.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Špeciálne oleje, patrí pod značku Royal Talens, v ponuke predajcu Maliarskeplatno.sk.

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery - parametre produktu

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery - história ceny a dostupnosti

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery - ďalšie zaujímavé produkty

Blok papierov pre olejové farby / rôzne rozmery - ako nakúpiť najvýhodnejšie?