Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná - popis produktu

Lepiaca páska BISON GRIZZLY TAPE 10 m strieborná: Vysoko odolná opravná lepiaca páska BISON GRIZZLY TAPE 10 m na opravy všetkého druhu. Lepiaca páska vyniká veľkou priľnavosťou a odolnosťou proti teplotám od -30 °C do +60 °C. Vďaka vysokej odolnosti proti vode a UV žiareniu je lepiaca páska vhodná do domácnosti, pre domácich majstrov, alebo opravárov. Kľúčové vlastnosti lepiacej pásky BISON GRIZZLY TAPE 10 mExtrémne silná opravná lepiaca páska vhodná na rôzne druhy oprávVysoká odolnosť proti vlhkosti a rozdielnym teplotámStrieborné vyhotovenie pásky BISON GRIZZLY TAPEŠírka:50 mmDĺžka:10 m

NakuptePáska lepicí BISON Grizzly B12497 šedá 10mz kategorieDům a zahrada > Domácnost > Doplňky do domácnosti > Lepicí pásky a páskové odvíječeza215.00Kč

Produkt Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná patrí do skupiny produktov Lepiaca páska, patrí značke Bison, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Esat.sk, Tipa.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Lepiace pásky, patrí značke Bison, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Esat.sk, Tipa.sk.

Produkt Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná má priradený EAN kód 8710439261874.

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná - parametre produktu

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná - história ceny a dostupnosti

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

Bison Grizzly Tape lepiaca páska opravná 50 mm x 10 m strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?