Bino Jezdík – Medveď na tyči

Bino Jezdík – Medveď na tyči

Bino Jezdík – Medveď na tyči

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bino Jezdík – Medveď na tyči - popis produktu

Drevený medvedík sa pri jazde nakláňa z boku na bok. Rozmer balenia a špecifikácie: - Rozmery: 7x7x55 cm Značka BINO: BINO Europe je nadnárodná firma vyrábajúca najmä drevené hračky pre deti. Výrobky z dreva pod obchodnou značkou BINO sú vyrábané v Českej republike v Klatovech (predtým pod názvom Olymp Klatovy), sú vyvážané do celého sveta a všetky hračky majú zdravotný atest, tým spĺňajú všetky normy EÚ. Firma sa zaoberá výrobou všetkých druhov drevených hračiek, medzi veľmi obľúbené patria napríklad rôzne dráhy, obrázkové puzzle, ale tiež napríklad detské hudobné nástroje. Bino používa obľúbené rozprávkové motívy, ktoré si zamiluje každé dieťa.

Hračka na tlačenie Bino Jezdík – Medveď na tyči: Medvedík Jezdík je najobľúbenejším dreveným priateľom všetkých malých detí. Je to tradičná ťahacia hračka, ktorá sa pri jazde nakláňa z jednej strany na druhú. S touto hračkou sa iste nebudete nudiť.Parametre a špecifikácieVáha: 0,5 kgRozmery: 7 × 7 × 55 cmOdporúčaný vek: od 10 mesiacovHračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky slovenské zákonné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode s CE.

Bino 81670 Medvedík na tyči, výrobca Bino. Jazdiaci medvedík na tyči na tlačenie. Drevený medvedík sa pri jazde nakláňa z boka na bokRozmery: 7x7x55 Klasická drevená hračka pre najmenších, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie Vyrobená je z kvalitného dreva a nezávadných farieb Pre deti od 3 rokov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky Bino, BINOEUROPE.

Produkt Bino Jezdík – Medveď na tyči je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ťahacie hračky, je v ponuke značky Bino, BINOEUROPE.

Produkt Bino Jezdík – Medveď na tyči je označený EAN kódom 4019359816701.

Bino Jezdík – Medveď na tyči - parametre produktu

Bino Jezdík – Medveď na tyči - história ceny a dostupnosti

Bino Jezdík – Medveď na tyči - ďalšie zaujímavé produkty

Bino Jezdík – Medveď na tyči - ako nakúpiť najvýhodnejšie?