Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická - popis produktu

Bidetová batéria navrhnutá s ohľadom na funkčnosť a vzhľad. Ide o produkt, ktorý dokonale vyplní priestor vašej kúpeľne pri zachovaní dokonalého vzhľadu a estetiky interiéru. Vďaka špeciálnej výrobnej fáze je odolná a ľahko sa udržiava v čistote. Technológia PVD PVD je technológia používaná na farbenie kovových povrchov. Vďaka technologicky vyspelému spôsobu nanášania náteru získame povrch, ktorý je 15x odolnejší ako klasické zinkovanie. To zaručuje vysokú odolnosť proti mechanickému poškodeniu, korózii a všetkým druhom faktorov ovplyvňujúcich pomalú eróziu povrchu výrobku.

Produkt Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická patrí do skupiny produktov Kúpeľňové vybavenie, vyrába ho značka REA, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bidetové batérie, vyrába ho značka REA, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batérie metalické, patrí značke REA, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická - parametre produktu

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická - história ceny a dostupnosti

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická - ďalšie zaujímavé produkty

Bidetová batéria Rea Lungo čierna metalická - ako nakúpiť najvýhodnejšie?